- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtotti
csendes tag
Értem, köszi. Szerencsére a 2209wa színtere igen közel van az sRGB-hez. A Faststone szerintem is a legjobb képnézegető. Egy dolog hiányzik nekem csak belőle, a többablakos futás. De ettől függetlenül korábban azt írtátok, hogy a chromeban nincs CMS. Akkor ott eltérőnek kellene látnom a linkelt oldalon a képeket, nem?
-
gtotti
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #1065 üzenetére
Nem tudom, de ha van a futó folyamatok között igfxpers.exe, akkor meg kéne próbálni anélkül, és az msconfigban kivenni az automatikusan induló folyamatok közül. Ugyanakkor ezt minden driver frissités után meg kell csinálni. Én még a saját gépemen nem tudtam kipróbálni, csak holnap lesz rá lehetőségem.
-
gtotti
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémához kérném a tanácsotokat. Van egy Dell XPS 17-es laptop. A kalibrációs profil elkészítése és installálása után a színegyensúly a teljes tartományban szépen beáll, de a gamma érték nem módosul. A gamma ellenőrző ábrák szerint igen el van csúszva. Miért lehet ez? A gépben két videókártya van: Intel HD 3000 integrált és Nvidia GeForce 550M. Itt lehet a kutya elásva? Mindkét videokártya driver naprakész, az oprendszer WIN 7 64 Home Premium. Ilyen kiépítésben a monitor mindig az integrált kártyáról kapja a jelet, és a diszkrét kártya csak mint számítási egység van jelen? Spyder 3 kalibrálóval próbáltam, de mind a saját szoftvere, mind a Dispcal ugyanezt produkálta. A válszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest