- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
Hát izé, ez alapján nem lehet megcsinálni, sajnos. Mármint nekem nem jött össze.
Találtam egy több programból álló install csomagot, majd egy órán át telepített. Úgyhogy legjobb tudomásom szerint ez nem ennyire egyszerű, hogy kiválasztom DisplayCAL-ban a madVR kijáratot, aztán dolgozik másfél órát a cuccos, és enterenteenter...Pl, ő is ir arról, hogy elindul egy madVR kalibrációs program a háttérben, de ennél ez sajnos bonyolultabb.
-
bajnokpityu
félisten
Driverben minden marhaság ki lett kapcsolva?
AMDn él pl van olyan feature, amit úgy nevez, hogy "erősebb fehér", ez régebben alapértelmezetten pl be volt kapcsolva.
ÉS olyan rohadék volt a catalist, hogy ha beraktál egy másik kártyát, v másik kijelzőre dugtad a gépet, újra bekapcsolta. Szerencsére ma már nincs ilyen szopatás, de ettől még simán lehet, h nvidia is csinál ilyet, nem?Tehát összegezve, azonos kábel, monitor, PC, driverek esetén különböző képet az a két kártya, ami semmi mással nem magyarázható, csak a kártyák működésében való eltéréssel?
És melyik a helyes? AMDk szemre nem v alig láthatóan térnek el egymástól, talán jó lenne referenciának.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
Nem csak ott maradt hiba. sajnos nem teljesen lineáris a szinprofilja a projimnak. szemre is elég jól belőttem a szinenkénti végpontokat, de a közbelső állások nem voltak jók. projikat általában nem a gép szinprofiljával hozzuk helyre, hanem a projikban. amit az enged, abból kell gazdálkodni.
de 3dlutot tutira fogok mérni (ha meg tudom csinálni), és akkor itt is, ott is lesz korrekció. bitmélység persze csökken ezért, de érdekel a dolog. amúgyse egy highend projiról van szó.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
i1 Display Pro lesz ebből, már érzem. van a házban 5 kijelző, ha összesen 1x mérem végig őket, akkor 10órát spóroltam meg az életemből. És valszeg nem csak 1x mérek.
köszönöm a segítséget. Ami meglepett, hogy a gari nem tartalmazza az esetleges pontatlanságból eredő hibákat. Kérdem, egy rosszul mérő kalibráló mi másra jó..
Proji esetében fél évente kell mérni, az már mérhető százalék az izzó üzemidejéből
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #2544 üzenetére
Visszaolvastam. Ennyire hurkák az olcsóbb műszerek?
Affene2 2412m van, majdnem elérik az ajánlott műszerek a monitorok darabárát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest