- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
EIZO VG-ker már 10 éve is volt ilyen. Egy ideje külső spektróval is lehet kalibrálni ezt a beépített colorimeter-t. De alapvetően elvileg nem kéne, mert a gyárban egy méregdrága labor minőségű spektróval kalibrálhatják elő, így ha nem kopnak el a beépített colometer szűrők, akkor elvileg jobb is, mint ha csak egy olcsóbb külső eszközt eresztesz rá.
-
Joshi
titán
A Plus csak annyiban tud többet, hogy 2000nit-ig lehet vele HDR-t kalibrálni, de a sima Pro is tud 1000nitet. Ha neked eleve nem is kell a HDR, akkor a sima Pro is jó. A Munki azért eléggé lassú.
Mivel nem kémiai alapú kalibrálókról beszélünk, ezért miért degradálódna? Persze sok-sok év múlva lehet nem lesz olyan pontos mint új korában, de az se számottevő. -
turorudi
aktív tag
A színhelyesség egy relatív fogalom. Egy általad meghatározott fehér színhőmérséklethez képest lesznek helyesek a színek, az összkép ettől még teljesen eltérhet attól, mint amit vársz és amit a fotózáskor láttál vagy elképzeltél. Nem lesz reveláció, amikor meglátod a kalibrált monitort, inkább csalódás lesz, mert fakónak fog tűnni a viszonylagos tárgyilagosságával. Ettől még munkához mindenképpen szükség van kalibrálóra, de annál még fontosabb egy igazán jó monitor.
-
Joshi
titán
Én biztos nem vennék mást mint Display Pro Plust. Ha viszont 1-2 évente kalibrálnál vele mondjuk egy monitort, arra még mindig ott van kalibrálással foglalkozó szakemberek. Azt nem tudom most mennyiért dolgoznak, de lehet hogy neked nincs is szükséged egy kalibráló eszközre.
-
turorudi
aktív tag
A ColorMunki és az i1Display lényegében ugyanaz, csak az utóbbi gyorsabban dolgozik. Nekem a ColorMunki is megfelelő, ha más nem, egy éjszaka alatt belövi a monitort, de nekem egy elég részletes beállítás is kész van 1-2 óra alatt.
A Spyder valóban kémiai, néhány év alatt elmászik. Nekem volt 3-as és 4-es is, és mindkettő zöldre kalibrált egy idő után. -
kuyarashi
őstag
i1Display Pro-ra szavazok. Csakis és kizárólag. Ez évek múlva is jó eredményt ad, mert nem kémiai alapú, és ez elég ritka. Mindemellett kimondottan pontos is. Árérték arányban talán még mindig ez a legjobb választás.
Nem olvastam most utána, szóval lehet változott már a helyzet, de a többiek akkor úgyis korrigálnak. Várd meg mit írnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest