- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Sziasztok. Érdeklődnék hogy otthoni felhasználásra melyik a legjobb hardveres színkalibráló? Tudom hogy a vételár is fontos de mondjuk hogy az nem számít, inkább a kalibráló használhatósága a lényeg a lehető legolcsóbban. Ha mondjuk ez az összeg 60-80k akkor annyi. Ja és fontos hogy OLED kijelzőkhöz is jó legyen. Köszi.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Vettem egy Acer K272HUL monitort kalibrálva aminek a kalibrációs fájlját meg is kaptam. A leírtak alapján betöltöttem a Win 8.1 alatt és újraindítás után is szépen betöltődik a színprofil. A gondom az hogy elvileg telepíteni kellett volna a Monitor driverét de mindig azt írja hogy már telepítve van a megfelelő driver és marad a PnP. Nekem nem probléma csak kérdezem hogy mennyire fontos hogy telepítve legyen a monitor drivere? A monitorhoz nem járt telepítő CD, erről az oldalról töltöttem le a drivert.
-
Joshi
titán
Üdv mindenkinek. Régóta szeretnék venni egy monitorkalibráló eszközt de valahogy sokallom érte azt a min 50-60k összeget, meg aztán valljuk be hogy egy átlag felhasználónak felesleges is. Ahogy olvasom itt a fórumon többen érdeklődnek az esetleges bérlésről, ha lenne egy olcsó alternatíva új készülék beszerzésére vagy kölcsönzés Győrben az ossza meg velem. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest