Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
general #4892 üzenetére
Amúgy a kontrasztra visszatérve, esetleg megpróbálhatod a Black Output Offset-et a másik végletben hátha javul a kontraszt (feltételezem 100%-on van, ha preset szerinti 2.2-es gammával kalibrálsz).
Én se értem teljes mértékben a technikai hátterét, de ez elvileg a gamma görbe illesztését tologatja a függőleges tengelyen aszerint, hogy az az ideális görbére illeszkedjen minél jobban (sztenderd színek) vagy inkább a panel adottságaihoz idomuljon inkább (a panel natív gammáját részesíti előnyben és elvileg ez adja a maximálisan elérhető kontrasztot az adott panelen).
Én nekem a kalibrált színek fontosabbak, így inkább az ideális görbét részesítem előnyben a panel natív feketéjével szemben (ami ugye RGB 0, 0, 0 érték lenne, de ezt ugye kénytelen megemelni a kalibrálás a színhőmérséklet miatt). Multimédiára mehet a panel natívja, ott senkit nem érdekelnek a színek reprodukálhatóságai.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- Egy óra, két rendszer
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Unigine Superposition Benchmark
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- .LnB: ProtonMail(?)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- SAMSUNG KÜLTÉRI SMART MONITOR ! LH55OMB 140CM 4K SMART AKCIÓ!
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (38GL950G-B) 38" 175HZ GAMER QUAD HD LED MONITOR !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest