- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
az ügyfeleidnek akkor elég jó szemmel kell rendelkezniük... ha tényleg rendszeresen ilyen tevékenységet folytatsz, ajánlatos egy nagyon (3,5") kijelzős, vga felbontású eszközt használni. Acer N3xx elég olcsón beszerezhető használtan.
bár nem vagyok egy Excel guru, de most felraktam egy olyan excel-t amiben sima alapműveletes képletek vannak, azokkal semmi baj, beolvassa, a képleteknek megfelelően számol. vagy félreértettelek? esetleg küldj el egy olyan excel-t amit használnál, megnézem, mi a helyzet. -
Mivel a készüléken Windows Mobile op.rendszer fut, gondolom, az lesz erre is igaz, mint pl. a HTC P3600-ra.
Van PDF-olvasó WM-op.rendszerre, csak a kijelző méretéből adódóan elég korlátozott az olvashatósága, hiába a nagyítás lehetősége.
Az Excel Mobile csomó képletet tartalmaz, de ha jól láttam, angolul lehet a képleteket bevinni. Ebből a szempontból sz.tem nem kompatibilis egy magyar változattal, asztali gépen készített képleteket tartalmazó Excel-táblával.
-
Zsé2003
aktív tag
VAn olyan aki PDA-n szöveget szerkeszt?
Egy kicsit csalódtam ebbe az office dologban. Azt hittem, hogy sokkal jobban fog hasonlítani az eredeti PC-s verzióra, és sokkal jobban szerkeszthető lesz a szöveg. Nem tetszikegyenleteket sem jelenít meg....se beillesztett képeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Magisk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- weiss: Pant* rant
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DJI topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest