Új hozzászólás Aktív témák
-
Eternit
csendes tag
válasz
Hungaro001 #30 üzenetére
Nekem egyszer már szükségem volt rá. Első héten "szétnyomkodtam" .... tanulópénz, aztán felhívtam a szervízt ...nyomod a bekapcsoló gombot, alul a telefon "on" és telefon "off" gombot, egyszerre (A bal alsó és a jobb alsó gomb, ki mire használja)! Azóta hasít, mint kés a vajba.
-
Eternit
csendes tag
Ja ... a térkép. Nekem van benne, van rajta. 104.000 zsetonba került, be is üzemelték a gsm boltban, teljesen korrekten. Viszont volt olyan hely, amit felhívtam és 105.000-ért nincs benne a térkép. "Azt külön lehet megvenni".
Azt hiszem úgy 17.000 Ft-ért. Én kb 1 hetet kutakodtam, e-maileztem és telefonálgattam, mire kifogtam azt, ahol térkép is van, meg az ára is jó. És nem is értem ezt az egészet. Viszont láttam térkép nélkül 89.000-ért, ami ugye így érthető.
-
Eternit
csendes tag
Én vettem egy ilyen készüléket. A leírtakat nem is értem. Tökéletes kis műszer. Nagyon meg vagyok elégedve vele és szeretem. Kb. 2 hete használom, ezzel gond még nem volt. Az ismerőseim pedig azt mondják, szép ... nagyon szép kis PDA. Szóval megmondom őszintén, értem, miért is kerül kb - 15 - 20 ezer forinttal többe, mint akár az újabb társai.
Mert csuda egy kis dolog ám ez. Elegáns és megjelenést ad az embernek. Lassú, meg izé, meg wifi, meg hogyishívják. Mindet tud, amit kell neki és JÓL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest