- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ez igazán hasznos volt. Azthittem a 3 nap megmaradt... mindegy, a jó helyen kell vásárolni
Amúgy én azt javasolnám mindenkinek, hogy lehetőleg egy szimpatikus boltba vegyenek mindent, mégha pár száz forinttal drágább is ott némelyik termék... garanciális probléma esetén jól jön, hogy gyakran vásárolsz ott, meglehetősen sok pénzt otthagytál már -> nem akarnak elveszíteni egy ilyen vevőt.
Egy kérdés azért még maradt bennem: mi van a kompatibilitási gonddal? Ha megveszek egy alkatrészt, ami hibátlan, de az én gépemben nem működik megfelelően, akkor mi van? Csak a kereskedő jóindulatában bízhatok, vagy erre is van valami jogszabály?
(Most itt nem olyan esetre gondolok, hogy valaki vesz egy AGP-s VGA-t, és az alaplapján meg csak PCIe csati van, hanem nem várt esetre... mondjuk AGP 8X-es alaplapja van, AGP 8X-es a kártya, de az mégse működik megfelelően nála valami ütközés miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged