- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Most próbálom belőni a Watch TV-t, de nem jutok tovább azon, amikor a Harmony kérdezgeti, hogy "most bekapcsolt e a TV", mert nem igazán akarja az igazságot.
Egyszer sikerült bekapcsolni a TV-t, először (sokszor nyomogattam, hogy nem, aztán előbb utóbb bekapcsolt talán (de lehet, hogy csak azért mert gyorsan nyomtam, és folyamatos jelnek érzékelte a TV)), de aztán sem működött, és folyamatosan bejön a "nyomja meg a Help gombot a korrekt beállításokhoz" szöveg a távon. Tehát nem mentette el azt a beállítást amikor sikerült, és rányomtam az yes-re.
Addig viszont eljutottam, hogy most a TV menübe belépve ha háromszor egymás után megnyomom a PwrOn-t akkor bekapcsol a TV, csakhogy gondolom ezt activity-nek nem lehet belőni így. Vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Nintendo Switch
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest