- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Még egy új funkció, azaz inkább egy hibajavítás.
Amikor megvettem a touch-ot, akkor nem tudtam az online programban beállítani a command repeats értékét, azaz alapból a pana tévén amikor megnyomtam a hangerő gombot, akkor mindig kettesével ugrált az érték és írnom kellett a supportnak és ők hegesztették meg az accountomban a beállításokat
Most már van ennek egy külön menüje, ahol ezt be lehet állítani.
-
zsirfecske
addikt
na jó, probléma 3 perc alatt megoldva, tv törlés, újból hozzáadás és az activity-kbe csak vissza kellett tenni de szinte mintha ki sem vettem volna. piros pont, megint boldogság van, jó ez a programozási felület. majd még ktialálom hogy mi is a megoldás az eredeti gondomra.
-
zsirfecske
addikt
14 sec alatt kapcsol be teljesen hideg állapotából, ezért lett 15. de nem is az a fő baj, hanem hogy megborultak az activity-k miatta és ki sem kapcsol már a tv (valamiért sztem minden power kikapcsolást is késleltet mert a tv nem reagál az all power off gomra se sokáig és nem is offol). mondjuk nekem az alap bajom az volt hogy a tv nézős activity pöpecül ment, ha onnan váltottam át a filmnézősre akkor az is, de a filmnézős activity működése kikapcsolt tv állapotból hiányos volt. ment volna minden, de a tv nem váltott át a megfelelő hdmi inputrta, ezért tv feléledés után meg kellett nyomnom még egyszer az activity gombját hogy át is váltson rá.
de ami igazán elcsesződött az a tv device input állítás, eddig simán kapcsolt hdmi1-ről 2-re az activity alapbeállítással, most meg nyomkodja az input választó/léptető gombot egymás után és túl sokszor is. majd még megnézem, de bosszantó hogy órákat kell szórakoznom vele hogy visszatérjek oda ahonnan indultam.
-
pomk
őstag
Értem, köszi.
A paletta nem nagyon lesz bővítve, uh szerintem a 4 készülék bőven lefedi az Én igényeimet.
Olvastam, hogy PC-n kell beprogramozni a távirányítókat. A 300-as adatbázis, támogatottság, szoftver terén mennyivel van "lemaradva" az újabbakhoz képest? Vagy ezek mindegyik modellre ugyan azok, és csupán csak hardveresn különböznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest