Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Látom már jó behalt a topik, de azért adok egy esélyt a dolognak.
Ki hogy áll java programok telefonra töltésével? Nekem eddig stoppert, illetve alábbi játékokat sikerült felrakni amik működnek is jól: connect four, swat force, backgammon, gimme light, kixxy, tangram, qixxx.
Más programok is felmentek, de nem működött minden gomb bennük, ergo nem használhatók.
Akinek kell segítség telepítésben jelezze, illetve aki még tud programneveket, amik kipróbáltan működnek jól, az is írja be.Ja igen, hogy lehet lecserélni jobb oldali funkciógombot w@p-ról másra?
-
Ricske
csendes tag
Tegnapelőtt vettem egy LG KG320ast, tök jó teló, de van egy kérdésem, plíz segítsetek.
Itt a tesztben azt írták, hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt (elég fura, hogy a régebbi telefonoknál ez nem is volt kérdéses) de sajna az enyém nem ébreszt, csak bekapcsolt állapotban. Benne van a használati útmutatóban is (amiben egy csomó baromságot is írtak, pl.: Ha becsukom a telefont, meg a külső kijelzőn ez meg az jelenik meg). Esetleg lehet szoftvert cserélni ezen a készüléken? És ha igen, akkor honnan lehet megszerezni? A hivatalos LG oldal nagyon szegényes leírást adott. Szóval légyszi segítsetek, ha tudtok. Köszi. -
chill-y
csendes tag
segítsetek plz... utólag vhonnan be lehet szerezni a bőrtokot? mert csak az miatt vettem a telót, de media marktban nem adtak hozzá mert nem S változat
-
-
zsofiaa22
csendes tag
Sziasztok!A véleményeteket kérném!LG KG320 vagy pedig LG KG800??Köszi előre is
-
zsofiaa22
csendes tag
Sziasztok!Lenne még egy olyan kérdésem,hogy a pannonnál adják hozzá ezt a bőrtokot?köszi előre is válaszotok!
-
chill-y
csendes tag
Sziasztok, valaki tudna abban segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni az eredeti tokot ami az S változatban jár hozzá? Ugyanis én Media Markt-ban vettem függetlenül, és nem volt hozzá tok
Amúgy a teló nagyon jó, én meg vagyok vele elégedve -
zsofiaa22
csendes tag
Sziasztok!Szeretnék venni egy ilyen telót!Érdekelne,hogy mp3 számokat,amiket én töltenék fel a telóra be lehet állítani névhez ,hívócsoporthoz,v üzenethez?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
tuzpenge
őstag
Hello!
Valaki nemtud ehhez a telóhoz ingyenes játékokat alkalmazásokat a neten?
Arra már rájöttem hogy kell feltenni a telóra, csak még hozzá való játékot nem találtam.
Mindig azt irja ki telepitéskor, hogy nem lg kompatibilis alkalmazás. -
tuzpenge
őstag
Az #55-re senki nem tud semmit?
-
AMD Power
titán
Azt tudtátok ,hogy ebből két verzió van. Van a KG320 és KG320S.
[Szerkesztve] -
tuzpenge
őstag
Hello!
A következő kérdésem lenne: ha beirok az adott napra a naptárba egy jegyzetet, miután kilépek a főképernyőre kb. 5 másodperc után megjelnik alul egy sáv, melyben benne van az üzenetek ikon, a hangposta , a naptár, és az ébresztőóra. A kijelőlés a naptáron áll és mutatja a bejegyzések számát.
Namármos a kérdés: Ki lehet e ezt a ficsört kapcsolni, és ha igen akkor hogyan??? -
tuzpenge
őstag
válasz
Viktor0610 #53 üzenetére
Akkor kiraly.
Csak a tok miatt vennem.
Köszi a választ. -
-
tuzpenge
őstag
válasz
Viktor0610 #51 üzenetére
Jaja arra gondolok amibe a keszuleket lehet tenni. Én most voltam bent a pannonnál és ott mondta a gyerek hogy az nincs hozzá. Ott bontotta ki előttem, illetve tölem kb 5 méterre. Mondjuk nekem nem mutatta a dobozt. Átvert volna?
Akkor mondd már el hogy valojában mi van a dobozban. (Ha jol tudom te is pannonos vagy.) -
-
tuzpenge
őstag
Most voltam a pannonnál, és néztem ezt a készüléket (KG320), de ott nem adnak hozzá bőrtokot.
Hogy van ez? Akinek van hozzá tok az hol vette, és hol lehet esetleg hozzá utólag szerezni? -
d@minator
addikt
Tényleg nem csörög és rezeg egyszerre de van pár csengőhang aminél zene közben rezeg. Pen driveként nem műkszik fel kell telepíteni a hozzzáadott szoftvert utána ok.
A felvett video viszont szaggatásmentes.
[Szerkesztve] -
d@minator
addikt
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
Meg is vettem a P300-at.
Sokkal jobban nézki mint a képeken ahol olyan aluminiumos kinézete van. Előben fényes és nagyon elegáns, a bőrtok ezt még megkétszerezi.
A bőrtok egész hátulja egy vékony akksi. A telóban lévő akksi pedig a fél telefont elfoglalja.
Ledöbbentem amikor megláttam. Elnézést, hogy ide írtam. Először az LG-t akartam de a T-Mobile-nál lement a Samsung ára 30-ra. (7e+részlet) Ettől még érdekel a KG320. A vodás telefononomat (K700) majd erre szeretném cserélni. -
tolts.hu
őstag
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
szép kis teló ez az LG és sokat tud,nekem kifejezetten tetszik: http://www.telefonguru.hu/keszulekek/LG_KG320.jpg
ez viszont új nekem is hogy nem lehet kihangosítani...ez elég gáz.
én is a samsung--ra szavazok... -
-
d@minator
addikt
Vásárlás előtt: SAMSUNG P300 vs LG KG320
P300
86*54*9 / 82g ( bőrtokkal 145g T-mobile szerint )
+ gombok nyomáspontja ok
+ 1000-es telefonkönyv
- 88MB nem bővíthető
+ vaku, sorozatfelvétel
+ 352*288-as video
- nem csörög és rezeg egyszerre
+ diktafon 1óra
+ több időpontos ébresztés
+ USB kábel
- USB nem tölti a telefont
+ sztereo Bluetooth
+ 1,3 MP kamera kikapcsolható zárhang
+ fotókba belenagyíthatsz
- MP3 nem fut a háttérben
- farzsebben ráülve és esőben a bőrtok deformálódhat
+ eseménykor a billenytyű jelezi ha volt hívás és SMS
+ háttérkép lehet video is
KG320
96*45*10 / 70g
+ gomb nyomáspont ok
+ 1000-stelefonkönyv
- 128MB nem bővíthető
+ vaku
- csak 208*160-as video
+ több időpontos ébresztés
+ USB kábel
+ a számítógép PEN DRIVE-ként látja a telefont
+ nem sztereo Bluetooth
+ 1,3 MP kikapcsolható zárhang
+ szögfüggvényes számológép
+ egyszerre csörög és rezeg
- naptár nincs heti nézet
- nincs stopper és visszaszámlálás
- akku 2 napig bírja
- lassú szoftver
- MP3 nem fut a háttérben
- nincs beszéd közbeni kihangosítás
- eseményt nem jelzi csak a kijelző ktiválása után látszik
Arról nincs infóm, hogy a P-300 PEN DRIVE-ként működik e. A farzsebes téma nem tetszik, hova rakja az ember pl. nyáron a telót ha nem a zsebébe. A tokkal együtt 145g sem túl biztató.
A KG320 lassú szoftvere idegesítő lehet, a kihangosítás hiányát sem értem.Infóm nincs arról, hogy az USB tölti e a telót. Egy SIEMENS CXT-65 is képes volt erre.
Most, hogy a P300 a T-Mobile-nál csak 30ezer (10+részlet) lehet,hogy ezt veszem.
(A parméterek kis mértékben eltérhetnek, sajnos még a SAMSUNG oldalán is hülyeségeket írnak)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ginsberg
csendes tag
sziasztok!
tervezem, hogy lecserélem a mostani samsungomat, és ez az lg kg320 is szóba került. tetszik a telefon, de több helyen olvastam, hogy beszédkor a telefon hangereje nagyon gyenge, már-már nincs. szeretném megkérdezni a tulajdonosoktól, hogy valóban fennáll-e ez a probléma. -
d@minator
addikt
válasz
prostamoluno #40 üzenetére
Köszi, így már tetszik.
-
prostamoluno
csendes tag
válasz
d@minator #39 üzenetére
nem ismertem még ki teljesen a telefont, de ahogy én csinálom a lenémítást, úgy nem kell bemenni a menübe. mondjuk nem egy gombnyomás ilyen módon.. van az a négyállású navigációs gomb, azt balra kell egyszer és kiugrik az üzemmód változtató kis ablak, ahol lehet általános (cseng), néma, rezgő és hangos közül választani. elég egyszerű, de mégsem egy gomb, ahogy például a régi panasonicomon volt.. vagy csak még nem találtam ki az egygombos lenémítást
-
d@minator
addikt
szeretnék én is egy ilyen telót. Nekem fontos, hogy egyszerűen egy gombbal le tudjam némítani, de a képeket nézve egyik billentyűn sem látom a megszokott ''áthúzott csengő'' jelölést. Tényleg csak menüből lehet a némaüzemet, mert akkor nem is kell?
-
Ra3
őstag
ma láttam élőben a telcsit, igaz tok nélkül volt kirakva de nagyon tetszett hogy milyen vékony. szerintem lesz ez olcsóbb mint 30k kártyásan, végülis a 176x220-as kijelző, 1.3Mipx már kezd leszivárogni az alsó kategória tetejére.
-
prostamoluno
csendes tag
tegnap kaptam meg az új LG-m, adtak hozzá bőrtokot is. a rögzítése érdekes, a bőrön belül van egy műanyag rész, abba lehet beleilleszteni. elég jól áll.
szerintem nagyon szép telefon és örülök is neki, csak épp megláttam, hogy a másik kiszemeltem (E250) feleannyiba kerül előfizetéssel..
mindegy, mostmár nincs mit tenni. -
d_joco
csendes tag
Szerintem nem nagyon fog 30 alág menni, mert ez a telcsi jobb pl a Samsung E250-nél, ami szintén 35 rugó, csak épp a T-Mobilenál. Itt a memória 128 mega, az E250-nél 10. Ennek 262 ezer szinű kijelzője van, annak meg csak 65 ezer. A KG320-nak 1,3 Mpixeles kamerája van, az E250-nek meg csak VGA... Szóval van itt különbség.
De szerintem a 35 ezer sem olyan vészes ár érte. Kártyafüggetlenül jóval 50 felett van az ára.
-
Ra3
őstag
na akkor egy kérdés a kg320 tulajokhoz, a telefont mi tartja a bőrtokban? van valami rögzítő benne, vagy egyszerűen csak rá van hajtogatva a telóra és annyi?
-
Ra3
őstag
35k kártyásan a pannonnál (múlt héten még 30k volt), szerintem ha kicsit 30 alá megy ez egy nyerő telcsi lesz.
-
Matt-OPT
aktív tag
Vett már valaki a pannonál? Adnak hozzá bőrtok? Tervezem a vételét az előfizetéses opcióban 20-ért.
-
sid87
senior tag
Nekem is ilyen telóm van, nem tudjátok hogy lehet vele adatkábel segítségével gépről sms-t küldeni?
-
gattó
csendes tag
A tesztben szereplő '' ébresztés - kikapcsolva is'' dolog nekem nem jött be. Ha kikapcsolom nem csinál semmit. Elég nagy csalódás....
Kívülről jól néz ki, de a 2 és fél éves sharp GX15-ösöm sok tekintetben sokkal jobb.
Pl a telefonkönyvben, képkezelésben, ébresztésben sms írásban.
A szoftver is elég lassú, különösen a fényképező menüben.
Na mindegy, ha már megvettem ez van....)
( de legalább a cikkel ellentétben, van e-mail cím mentés a telefonkönyvben. 4 szám + e-mail és kép. ) -
m@xsys
senior tag
Türelem, csak most jönnek majd csak az LG-k igazán.
Eddig nem voltunk nekik nagy falat fogyásban. Samsung is milyen szépen megvetette magát a magyar piacon... -
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
Mondjuk ha lenne a ''MEGA PIXEL'' felirat elé egy 3-as szám biggyesztve, akkor az már nem zavarna, igaz?
-
Az a baj az LG telefonjaival, h. túl hivalkodóak -sz.tem.
Nekem például nem tetszik a hátlapon található ''MEGA PIXEL'' felirat. Úgy reklámozza a már rég túlhaladott egy megapixelt, mintha valami hű, de nagy dolog volna.
A kijelző is lehetne nagyobb fizikai méretű (és felbontású). -
m@xsys
senior tag
Akinek nem számít az ár, valószínű a P310-et választja.
Az LG teló megjelenése elött jó pár hónapja járt a kezembe még angol sw-el és akkor is felkeltette a figyelmét jó pár embernek.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó árba fog megjelenni, de kicsit bedobhadták volna hamarább is salesre. Mindenki az LG-nél a Csoki promoval volt elfoglalva. (Ha bementél 1 pláza wc-be akárhová néztél, mindenüt ott volt a reklám) Minden reklámfelületet megvásároltak.
Be is jött és a prémium csoki még jobban fog menni szerintem. A Vodának szánt 3Gs csokira is van érdeklödő bőven, kérdés, hogy meg is veszik majd ha Live-os.
Ami nem tetszett a teloba az az SMS írás, vagyis nem követi Aa2 ez Lgnél: aA2
Ma már mindent lemásolnak, de ez nem feltétlenül baj
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
engem a gombok a nokia 6230i-re emlékeztetnek...
-
Stiky
senior tag
Ezek az új elegáns kinézetű telók nagyon tetszenek.
És hamár vékony, bőrtokos teló, akkor a P310-et választanám...csak hát ugye jóval drágább -
AMD Power
titán
Nekünk már van egy pár darab!
Külsőre tetszik a kis telcsi bár magamnak nem venném meg!
-
Mac!
aktív tag
Ebben az országban a célcsoport meghatározásánál szerintem előbbrevaló szempont az ár, mint a gombkiosztás...
Egyébként tőletek vártam volna, hogy meghatározzátok, kinek is éri meg ezt a telefont választani. Abban teljesen egyetértek, hogy az LG véleménye ebből a szempontból egy említésre méltó, de felejthető részlet. De az is biztos, hogy ez a telefon nem jelent konkurenciát sem a P300-nak, sem a P310-nek, de fordítva sem. Ezért érzem túlságosan is erőltetettnek az összehasonlításukat.
Teljesen objektív tesztet írni szinte lehetetlen, elismerem. De azzal kezdeni, hogy az általam jelenleg is használt és kedvelt telefonnal fogom összehasonlítani, nem biztos, hogy szerencsés. -
róland
veterán
Megértelek. Valaha nekem is fontos volt az e-mail a mobilon, mert az nálam volt mindig, ma már szerencsésebb helyzetben vagyok, mert több helyen is számítógéphez és vele együtt internethez férek, így veszített jelentőségéből. S így került előtérbe a szórakozás a mobilon. Valamivel el kell ütni az időt, amíg utazok, márpedig elég sokat utazok. S erre a Sudoku tökéletesen alkalmas. Amúgy a leírás, tényleg nagyon jó volt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mi ennek a készüléknek a valószínűsíthető célcsoportja? Az LG szerint trendkövető üzletembereknek szól, ami hülyeség. A P300-zal evidens az összehasonlítás: a koncepció csont ugyanaz, ugyanúgy kell betenni a bőrtokba, ugyanaz az ezüst sáv az alján, ugyanúgy luk van a kamerának, ugyanolyanok még az oldalsó gombok is a készülékházon. Mindkettő ultralapos, csak a Samsung kicsit minőségibb.
Egy teszt szerintem attól objektív, hogy benne van minden specifikáció alapján fontos dolog. Ettől lesz unalmas is. A szubjektív része pedig a szerző véleményét tartalmazza, amellyel természetesen nem kötelező egyetérteni. -
Bog
HÁZIGAZDA
Look, amikor 5 készülék hever az asztalon arra várva hogy beteszteljük őket, nem biztos, hogy pont azzal fogok szórakozni, hogy a Sudoku szépségeit próbáljam megfejteni. Kaptam egy tök korrekt leírást az egyik olvasótól, szerintem közérthető.
Jobban érdekel, hogy hogyan működik az e-mail kliens. Asszem fontosabb is egy mobiltesztnél. -
róland
veterán
-
róland
veterán
Bog: Nagyon türelmetlen emberek lehettek, ha még mindig nem köt le titeket a Sudoku. Ez a Japánból indult logikai játék, nemrég meghódította a világot. Nagyon jó, hogy mivel számokkal játszol (természetesen az alap Sudokuban, mert van Alfa-Sudoku is, ahol betűket kell megfeleően beírni a rejvénybe), így nemzetközi. A világ bármely pontján vásárolhatsz magadnak Sudoku-s rejtvényújságot. A lehetőségek pedig szinte határtalanok, láttam már egész durva mester Sudokut, ahol a beírandó számoknak mint egy-egy domino kőnek voltak megadva az értékei, azaz, hogy a két-két megjelölt mezőbe összesen milyen értékű egyjegyű számokat kell beírni.
Érdemes kipróbálni, hosszú várakozás alatt legalább olyan jó unaloműző, mint volt a Nokia kígyója. -
Mac!
aktív tag
Most komolyan egy olyan telefonnal hasonlítottátok össze, ami lehet, hogy nem is lesz forgalmazva nálunk, és aminek az elődje is kétszer annyiba kerül, mint ez, csak azért mert mindkettő vékony és bőrtokos???
Egyébként ha ez lenne a P310 koppintása, akkor a KE820 mi is?
A nyáron olvastam egy angol tesztet erről a telefonról, ahol teljesen meg voltak vele elégedve, csak az árát sokalták, de azóta már jóval az általuk megjelöl ár alatt kapható. (Természetesen az is csak egy vélemény.)
Egy objektív tesztnek sokkal jobban örültem volna, ami jobban koncentrál erre a telefonra és a valószínűsíthető célcsoportjára. De persze az is információ értékű, hogy Bog nem tartozik ebbe a csoportba. -
blueMerle
veterán
Hát az én kicsi Siemensem lazán 4-5 nap használattól fuggöen. A legújabb szerzeményem pedig remélem legalább 3 napig bírni fogja, mert az elödje egy 6131-es nagyon karcsú 2 napos uzemidovel rendelkezett. Legalább jó áron adtam el.
A Chocolate valóban nagyon egyedi, ugye még te sem láttad az érintogombos samsungot?Jahogy a dizájn...ja kérem, az nem nagy kunszt picit átpofozni
Nem rossz ez a KG320, tényleg egy ''olcsó'' alternatíva azoknak, akik szeretik az ilyen telókat, mégse akarnak sokat kolteni. Csak ugye copy-paste... -
róland
veterán
Chocolate? Eléggé egyedi telefon lett az, s az új változata is siker lesz szerintem.
Nekem Nokia 6280-am van most, de néha visszasírom a régi SE T630-at. Siemens-szel meg az a bajom, hogy csak 2 napig bírja az akkuja ha használom, így meg érdemesebb lenne egy színes kijelzős telefonra cserélni. -
blueMerle
veterán
Szép is, jó is meg minden, de épp itt pihen elöttem a töltön a vadiúj fóliás V3x-em...azért mégiscsak komolyabb.
Nekem is van egy ilyen ''másodlagos'' csillivilli telóm, egy csúszkás nagyon olcsó CF110-es Siemens, amit szeretnék eladni és venni egy L6-ost, hogy a V3x töltöjével menjen a dolog mindkét telómon.
Az LG-nek saját ötlete nincs, de mégis mit várunk egy távol-keleti cégtöl? Ott ez a divat. -
róland
veterán
Nagyon helyes, hogy többen is követik a Sony-Ericssont a menü kezelését illetően (12 menüpont, melyek a számbillentyűkkel egyből elérhetők.)
-
róland
veterán
Nekem tetszik ez az LG, második készüléknek jó lenne egy ilyenre cserélni a mostani Siemenset.
-
Athos07
senior tag
@ Bog
Ha már cserélhető a füles nem próbáltátok ki egy profibb fülbenjáró egységgel? -
Gubro
senior tag
válasz
bolondember #1 üzenetére
De bezony!
A koppintással semmi bajom, legalább van verseny, meg választási lehetőség. Más kérdés, hogy az LG valóban ellenfélnek szánta, vagy a kisebb pénzűeknek akarta megadni a Samsung P300/310 érzést. -
bolondember
MODERÁTOR
nem ez volt vagy 40ért 2 hete a Porst-ban?
mit fog legközelebb és ki koppintani?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mobilkártyának nevezi a gyártó, bőrtokban van. Láttunk már ilyet, de ez most LG.
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest