- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadyM
csendes tag
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
Köszi! Átnézem ott is, hogy miket irogatnak. Üdv
-
LadyM
csendes tag
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
No, ez jó hír, de nekem továbbra sem működik. Bár akkor már szinte biztos, h én csinálok vmit rosszul
Vegyük át lépésről lépésre jó?
-
LadyM
csendes tag
válasz
Viktor0610 #41 üzenetére
Szia!
Kéne telepítenem az ActiveSync progit a laptopomra, hogy menjen ez az ide-oda töltögetés, ügyi? Namármost a telepítőcdről nekem nem engedélyezi.Lehet hogy a Vista miatt? Ilyen esetben mi a teendő?
-
LadyM
csendes tag
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Közben akadt még kérdésem: Egy olyan problémával szembesültem, hogy töltöttem le pulsz szoftvereket a laptopomra. Bluetoothal átraktam a PDA-ra. Az első még működött is ,lefutatta ,de az elég gagyi volt. A következőket uilyen eljárással próbáltam feltölteni a HTCmre, de azt írta ki, mikor meg akartam nyitni a .exe -t, hogy "érvénytelen Pocket PC" alkalmazás. Ez miért lehet? És mit lehet tenni ellene? elvileg speciálisan HTC trinityn is futnia kéne.
Más: Rengeteg jó plusz dolgot találtam a handango.com-on. Viszont ezek elvileg fizetős cuccok. Ha letöltöm a trial verziót, azt meddig tudom normálisan, problémamentesen használni? -
LadyM
csendes tag
válasz
Viktor0610 #37 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen, erre magamtól elég nehezen jöttem volna rá szerintem.
Ha lesz időm, tanulmányozom kicsit átfogóbban a masinát, ha felvetődik még kérdés, megírom. Meli -
LadyM
csendes tag
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
És abban tudsz esetleg segíteni, hogy melyik a megfelelő mappa és melyik a megfelelő formátum?
-
LadyM
csendes tag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Szia! köszi a választ
Neked fut rajta valamilyen navigációs szoftver?
Az Opera minizés nemtudom micsoda
Névjegyzék, virtuális bill. stb... ezek amiket felsoroltál alapból járnak a windows mobile programhoz, vagy rosszul tudom?
Hangokat (zenéket) rá lehet másolni, de be is lehet állítani ezt pl. 1 személyhez tartozó csengőhangként? Vagy egyedi ébresztőhangként?
Egyenlőre nincs több kérdésem, de biztos még lesz
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest