Hirdetés

HTC Trinity - majdnem válóok

Bevezető

Két, karakterében és tudásában igencsak különböző PDA-telefon-kombót bocsátott rendelkezésünkre a MobilX. Egy dolog közös: a bejelentés ideje.

Bog mester jött és döntött, ő a HTC Artemis mellett szavazott, nekem „csak” a P3600 jutott. Nem keseredtem el, néhány napos együttélésünk maradandó nyomokat hagyott úgy bennem, mint életem párjában is, szépen sorban kifejtem, miért.

A HTC keményen bekezdett a saját néven elindított sorozatával. A filozófia persze egyértelmű: miért is kellene másnak babérokat szerezni, ha mindez menne saját égisz alatt is, na meg ugye ebben több a financiális lehetőség is.

Nem kerestek új utakat, egyszerűen azzal folytatták, amihez értenek, a PDA-telefon-kombó csiszolgatásához. Valószínűleg komoly háttérmarketing zajlik a kulisszák mögött, így ki is találtak néhány jól elkülöníthető felhasználói csoportot, majd ezekre szabták a vasakat. Az ellentábor persze rögtön zajong: nincs is igazi különbség, ugyanazokat sütögetik el különböző köntösben. Naná, ez az igazi biznisz. Nézzük csak meg, mit tesznek az „igazi” telefongyártók. Ontják a küllemben egy kicsit eltérő modelleket, persze egy olyan sem akad, ami valóban mindent tudna.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés