- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, tényleg több sw-t lehet hozzá használni, de sok embernél körülöttem azt látom, hogy a lehet szón van a hangsúly. Alapjában nem teszik. (Ez olybá tűnik nekem, mint a felmérés, miszerint a vidéki nagyvárosokban sokkal több ember jár színházba, mint Bp-en, de Pest mégis vonzóbb az emberek számára, mert ott LEHET szinte bármikor valahova színházba menni - maga a lehetőség ad egyfajta komfortérzetet.)
Én is inkább vennék egy PPC-s gépet emiatt. A WM5 meg hamarosan upgrade-elhető lesz, ezt - többek között - ti is megírtátok.
Árban pedig ''csak'' 20k a különbség
De ár-érték arányban kircsi ez a teló!! Tecccccik
[Szerkesztve] -
Én szívesen veszek...
A szolgáltatás ára pedig 110.000 forint, számlával 127.500 -
Kíváncsi vagyok, hogy ennek a hatására a Herald ára vajon lejjebb merészkedik-e. Végülis rokonlelkek, csak míg egyiknél érintőképernyő van, addig itt számgombok.
Vajon melyik hasznosabb a mindennapokban... -
Ah, a tökéletes telefon - számomra. Már csak azt a 98k-t kellene összekaparni rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest