- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stev
csendes tag
Tisztelt fórumozók!
Segítsetek!Vettem egy Seagate Barracuda7200.10 - 160Gb-os wincsit. A fiamat megkértem mivel én nem vagyok járatos ebben hogy tegyen rá egy Win Xp-t.
Sajnos nem sikerült neki, mert azt mondta hogy hibás a wincsi.
Viszont a garijegye elveszett így kicserélni sem volt modunkban.
Ezután én kezdtem nyomozásba és a Seagate-nak a gyári ellenörző programjával leellenöriztem és nem írt ki hibát.
Utána a HDD Regeneratorral is lefutattam a teszt-javító progit és az sem írt ki hibát.
Viszont formázni nem tudom mert a végén kiírja hogy nem formázható és a Wint-t sem lehet feltenni rá.
Viszont particionálni és gyorsformázni egy EASEUS Partition Manager nevű programmal tudom.
A fentiek figyelembevételével lehet hogy fizikailag sérült a wincsi és a progik nem jelzik ki?
Vagy ezek a programok csak logikai hibák kijelzésére jok?
Ötlet?Segítség?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő