Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gergo_pet

aktív tag

válasz zakacs #172 üzenetére

:) aztabetyarmindenit, what kind of world is this? ''gafyik' und noh ein mal ''elbaszhttíák''???

Ne haragudj, csak kicsit nehéz olvasmány volt, megszenvedtem vele. Csak annyiban nem értek egyet, hogy miből gondolod, hogy a dx10-es középkategória nem lesz gyorsabb, mint a mostani felsőkategória? Már csak abból kiindulva, hogy lassan már most minden kari 512 mega memoval jön ki, de mind1.
    Ja és nemtom te mit néztél középkategóriának, de mondjuk vegyünk alapul egy 7600GT-t 50ezer, GX2 150ezer, azt akárhogyan osztom szorzom 3x-os ár.

Végülis tejesen mind1 ezen nem veszünk össze, csak azt akartam kihozni, hogy én személy szerint sokkal jobb megoldásnak tartom egy 50ezres vidkari és egy ugyanolyan árú proci megvételét, minthogy 100ezrekért vegyek vidkarit és 20-ért procit. Ez persze valószinűleg azért van mert én nem csak játékra használom gépet. De ez már off totyik.

A tesztre visszatérve igazán dühitő, hogy egy csucskategóriás gépen (értem ezalatt egy core2 GX2 párost ami csak ezt a két komponenst nézve 200 fölött van :Y )mindent bekapcsolva nemsikerül elérni a 80 fps-t. Ezekután már csak a qvad SLI-ben elért eredményekre lennék kiváncsi, hátha félmilláért megkaphatnánk a 100 fps-t :D .

• Gergo_pet

aktív tag

válasz zakacs #139 üzenetére

Fless: az utolso bekezdést tényleg benéztem bocs, de a többit fenntartom és nem hiszem hogy csak ugy meg szoktam álmodni dologokat, általában tapasztalataim alapján beszélek, éppúgy ahogyan gondolom te is és mindenki más itt a PH-n, valószinűleg nem azt irja ide amit esténként ábrándozik az ágyban fekve, azért ennyire nem kell senkit lebecsülni, lol.

zakacs: Nem azt mondtuk, hogy a mostani csucskártyák gagyik lesznek, csak éppen akkora különbség lesz a grafikában mint anno a dx7-dx8-dx9 váltások között. Valahol voltak képek a FarCry-ról mindhárom beállitással, ha esetleg megvan a játék ki is tudod próbálni, feltéve ha támogatja a kártyád mindhármat. A különbség pl a viz ábrázolásában ég és föld. (gyönge képzavar :) )Tehát nem lesznek gagyik dx9-ben fantsztikusan fogják tolni a dolgokat. Én azt mondanám inkább, hogy dx10-es kártyából is lesz közép kategória, nem csak 140-ezres. Tehát inkább megveszek majd egy középkategóriás dx10-es kártyát, mint egy 150-ezres dx9-est. És hogy nem lesznek jók az első dx10-es kártyák, szerintem ez badarság. Azért ha jobban belegondolunk, mostmár eljutottak a gyártók egy olyan fejlettségi szintre, amikor azt mondhatjuk, ha kiadnak valamit, az általában már elég jó és bár biztosan vannak kezdeti kompatibilitási és egyéb problémák, de az architektúra nem sokat változik, igy egy két patch, esetleg bios frissités megoldja a gondokat. Tehát én lehet, hogy túl rendes vagyok a gyártókkal szemben, de megelőlegezem mostanában nekik a bizalmat, hogy már az első generációk is éppolyan jók, mint a 3. 4. Persze mindig akadnak kivételek, de azokat hamar megtudjuk, hála az ilyen oldalaknak, mint a PH.

• ollie

MODERÁTOR

válasz zakacs #139 üzenetére

Egyetértek, ráadásul sok idő lefolyik a Dunán még ahhoz, hogy a legtöbb játék DX10-es legyen. Valszeg még a dx10 megjelenése után is 1-2 évig a dx9-es játékok fognak dominálni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés