Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én alátámasztottam a véleményem leírtam jópár bugot amikkel napokat szenvedtem, amik miatt 80DVDm landolt a kukába. Linkeltem mások nálamnál sokkal de sokkal jobban hozzáértők véleményét is. Megkaptam paraszt vakítok. (PPeter meg elfogult)
Mások is leírták véleményüket, olvashatod ki aztírta, hogy „hogy a legtöbb gondom ezzel volt eddig az elmúlt 4 évben„, más alátámasztotta azt amit én tapasztaltam (Persze őis azonnal megkapta, minden indoklás nélkül, hogy parasztvakít) ésígytovább.
Te velem szemben nem támasztottad alá a véleményed odalököd oszt kész.
Ha folytatni akarod a vitát akkor cáfolj meg szakmai érvekkel ha erre képtelen vagy akkor meg ne parasztvakíts nekem és fejezd be. -
erdoke
titán
Ha bármelyik másik chipset hasonló szolgáltatásokat nyújtott volna, én se vettem volna nF-os lapot. Az biztos, hogy a legtöbb gondom ezzel volt eddig az elmúlt 4 évben (6 Intel és 3 AMD procival, ami összesen 7 chipsetet és tucatnyi alaplapot takar). A VIA pl. teljesen problémamentes volt A64 alá, kár hogy fapados maradt. Most is erősen gondolkodok egy A8R32-MVP Deluxe lapon, részben az nF melegedése, részben a chip (időközben sokat javult) IDE kezelése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi