- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Dare2Live #163 üzenetére
Igen, chipsetek terén lehetne némi javulás, ilyen téren valóban jobban áll az Intel. Viszont én már isten tudja mióta csak AMD procival szerelt gépet pakolok össze mindenkinek, és még nem nagyon találkoztam olyan problémával ami kifejezetten alaplapra vagy procira lett volna fogható. Mondjuk kizárólag Abit, Asus, Gigabyte lapok jöhetnek szóba. Azokból sem a legolcsóbbak.
Amúgy nem értem hogy AMD bácsi miért nem fejleszt a procijaihoz chipkészletet... Anno az AMD 761 és 762 nem volt olyan rossz. Ha jól tudom még Opteronhoz csináltak chipkészletet.
Régebben olvastam olyasmit hogy az AMD tervezi a PCI-E vezérlők prociba integrálását is. Valalki emlékszik erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest