Hirdetés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Erre mindenkinek jó lesz a Conroe, hiszen én Venice magról pl. San Diego-ra nem fogok váltani, mert semmi értelme. Játékban nem lesz jelentős ugrás, hiába emelhető a Mhz, hiszen itt már tesztelték, hogy VGA/CPU párositásnál a jelenlegi proc is elégséges (~2500 Mhz). Még sokkal erősebb VGA-val is, mint a jelenlegi x800 GTO, elég lesz. Viszont, fejlődés szempontjából akkor már csak az X2 marad ehez a foglalathoz, még ha elvileg a játékok nem használják ki. De ha lemegy az ára, akkor nekem megéri még esettleg arra áldozni, ebben biztos vagyok.
Aztán, ha majd váltanom kell, akkor majd megnézhetem, hogy mi lesz éppen az AM2 ellenfele (nem a mai procikat kell nézni, azt felesleges), és mire érdemes váltani. Ha az intej lesz, akkor kénytelen leszek arra váltani.

Új hozzászólás Aktív témák
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Aztán, ha majd váltanom kell, akkor majd megnézhetem, hogy mi lesz éppen az AM2 ellenfele (nem a mai procikat kell nézni, azt felesleges), és mire érdemes váltani. Ha az intej lesz, akkor kénytelen leszek arra váltani.