Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nincs megállás akkuméretben
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Fussunk neki még1x
[link] Ezen cikkben is olvashatod, hogy lehetséges a proci alapórajelénél(200Mhz) nagyobb memória alapórajel beállítása is. De 939-eknél így gyári beállításokon 6,4GB/sec-nél nagyobb valós memória sávszélesség nem elérhető. Tehát ha te az FSB valami limitáló tényezőnek tartod, akkor így nézve van FSB-je a K8 prociknak is. Természetesen minden processzornak van Front side szerű busza vagy buszok összessége(K8-nál memória+HTT), csak sajnos az FSB, mint fogalom pontos meghatározásában vannak viták.
Mint már másnak is irtam sajnos nincs blogdiagramom az AM2 procik felépítéséről, csak a régi 939-ekről [link], de a gyakorlatban mért értékek és shared IMC fogalmának bevezetése(nem én találtam ki!!!) arra enged következtetni, hogy jelentősen változtattak az AM2 X2-nél a régi architektúrális kialakításon.
Amit te hsz-ed végén sajátos teóriát emlegetsz, megdönti azon tény, hogy lásd még1x [link], és az is hogy az 1magos AM2 prociknak se haladja meg a 6,4GB/sec-et a valós memória olvasása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Borderlands 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest