- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Flashback #12 üzenetére
Elég sok WM5-ös PPC megfordult már a kezemben, de semelyiknél nem találkoztam olyannal, hogy ne tért volna vissza standby-ból. Ettől függetlenül biztos, hogy nem a T620 az egyetlen gép, ami ilyet csinál, de mivel a felhasználó számára lényegtelen, hogy miért csinálja, bent marad a cikkben a probléma.
Hát igen, az MS BT Stack elég vacak. A Widcomm Stack megoldaná a problémát, de amennyire én tudom, nem igazán lehet feltenni erre a gépre.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de felesleges megmagyaráznod, hogy miért jöttek ki hibás darabok. A tapasztalatok szerint elég sok jött ki, lényegtelen, hogy miért, a lényeg, hogy jó eséllyel bárki kaphat egy ilyet vásárláskor, ezért ezt is meg kell említeni. Egyébként az újabb szériákkal állítólag nincsenek már komolyabb bajok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az T620 kedvező ára mellett GPS vevőjével és WiFi rádiójával igyekszik felhívni magára a figyelmet.
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest