- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Hogy kell ezt pc re rakotni?
Nem ismeri fel a pc. Térképet akarok rárakni -
farkzoli
tag
Gugli első találat: [link] Nyilván az eredeti romhoz jó.
-
stirlicz
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni magyarításban?
Köszi
-
vati
senior tag
Adott egy Airis T620 + eredeti WM5.0 oprendszer.
Kérdés: hogyan lehet kommunikációra bírni egy Windows 7 64-bit oprendszert futtató PC-vel, USB kapcsolaton keresztül? A megfelelő device driver magától nem települ fel, se letölteni nem lehet eddigi kutatásaim szerint. Az Airis support oldala hihetetlenül gagyi, driver helyett nagy üresség. -
log111
csendes tag
Sziasztok!
T610-es re szerettem volna IGO 8-at újra telepíteni clean boot után. IGO telepítés ( másik SD kártyáról nem telepített verzió program indítást) követően a következőt írja ki:
Fatal error occurred in main thread.
Address: 0x03fc4694
Exception: 0xc0000005Valaki tud rá valami okosat mondani?
Köszi!
-
-
Matah
csendes tag
-
Bergo
tag
Sikerült ezt is megcsinálni
a joy melletti gps gombra tettem az igo-t hogy gombnyomásra induljon
Te milyen internet böngészőt ajánlasz rá? Az IE nem jön be nekemfirefox? Opera? Chrome? Safari?
Milyen progikat érdemes feltenni rá? Eddig csak a Magyarítás a billentyűzet az igo és a total commander lett feltéve rá. Kezdő vagyok benne de az is maradok mert csak 2 hétig lesz nálam a T620as -
Matah
csendes tag
Szerzel egy total commandert, annak a fájlmenűjében van egy parancsikonkészítő pont, készítesz az igo.exe filéről egy linket és ezt az lnk kiterjesztésű filet bemásolod a gépen lévő windows startmenű-programs könyvtárába, innentől látja a programmenű (én legalábbis így szoktam).
-
Bergo
tag
Még nem néztem mert dolgoztam de majd ma megnézem. Azért nem ugrottam neki egyből mert nem tudom hogy a feltelepített progik elvesznek-e. Ha igen akkor meg kellene keresnem őket mielőtt megcsinálom. De nem tudom így megnézni hogy milyen progik vannak még feltéve és honnan szedhetem le :S Van esetleg valami olyan oldal ahol sok cucc van T620asra és leszedhetők ingyé? IGO8 van rajta meg valami billentyűzet progi de beállítások menü nélkül semmit sem tudok a progikról :S
-
Matah
csendes tag
Ezen az oldalon, ( http://mobilarena.hu/tema/re_teszt_airis_t620_belepo_szintu_navigacios_pda/hsz_101-150.html )a 149-es hozzászólásnál található az igazi: "Tehát a Hard reset, nem úgy van mint a leírásban hanem:
Joy felfele nyomva, megnyomni a resetet várni 3másodpercet, a resetet elengedni, de a felfele joyt továbbra is nyomni kell míg felnem áll a windows." -
Bergo
tag
Lehet újra kell tennem a wint rajta? Melyik a legfrissebb win a T620asra? Van valami útmutatás hogyan tudom frissíteni?
-
Bergo
tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám a fent említett T620assal ami a következő:
Bal felső sarokba elő lehet hívni a "start menüt" de nincsen ott a beállítások
Pedig minden így is van írva a használati útmutatóba hogy bal felső ikon, beállítások...
De nekem nincs ott a beállítások
Hogy lehet azt odatenni? -
tete123
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem AIRIS T620-as PDA-hoz.Anélkül hogy a kijelzőhöz érnék,időnként önállóan bekapcsol programokat.Ha valakinek volt már hasonló gondja,kérem írja meg,hogy sikerült a hibát elhárítani.
-
Matah
csendes tag
Sziasztok, van egy eladó Airis T610-esem, amelyik újszerű és tökéletesen működik, és van egy rom-hibás T620-asom, amelyik az alaplap (rom-flash) kivételével minden alkatrésze jó, az aksi vadi új!
-
szabog74
aktív tag
válasz
Cruelhunter #255 üzenetére
valami noname 8GB-ost simán vitt nekem.
-
Cruelhunter
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném hogy SDHC kártyából az Airis T620 (WinCE 6.1 Angol és SDHC Patch telepítése után) meddig tud kezelni kártyákat (Mi a maximum?)
Továbbá 2,4,8-as típusú SDHC-t közül melyiket? (Alapesetben a 2-es is elég a gép sebességéhez tudom)Aki 4 GB-nál nagyobb SDHC kártyát használ írja már meg milyet és ha kérhetem a gyártót is!
Előre köszi a segítséget és a válaszokat!
--= Cruelhunter =--
-
Noxy
veterán
válasz
bohaticsaba #253 üzenetére
Szia!
Rom újrarakásával, még próbálkozhatsz.
Ha ezután sem megy, akkor sztm qka.
Felraktam a data.hu-ra, egy Airis T620 gyári rom-t.
Rom frissítés menete, mellékelve.
Sok sikert, remélem ez megoldja.
airis_t620_rom.rar -
bohaticsaba
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni?- a T620-asom megadta magát minden előzmény nélkül, a sárga led villog bekapcsolás után s teljes sötétség.
köszi
legalább egy szervíz kéne mert miskolcon mindenki csak forgatja a fejét s néz ki belőle... -
peter889
őstag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Az itt tárgyalt készülék navigációs képességeiről érdeklődnék.
Mennyire jól működik városban?
Mennyire elfogadható hegyi-erdei ösvényeken?A műholdakat mennyi idő alatt találja meg és nem veszti el azokat?
A gépnek kihajtható az antennája vagy csak fixen beépített?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
medium84
aktív tag
Hali!
Úgy tűnik, hogy meghalt a PDA érintőképernyője. Nyomtam hw resetet, be sem tudom kalibrálnia kijelzőt. Tapasztalt már valaki ilyet? Megoldható a dolog, vagy kuka?
-
killzo
csendes tag
Sziasztok!!
én is a romfrissítésről érdeklődöm.....
melyik romot érdemes T620 -ra feltenni??,hogy a wifi -t is jól kezelje,és magyarítani is lehessen..
egy működő linkt kérhetek róla....köszönöm
-
Bandes
csendes tag
Sziasztok!
Airis t620 nem reagál semmire, sem hard reset-re, sem soft reset-re, csak a sárga led villog rajta bekapcsoláskor.
Azóta van, mióta lehúztam az autós töltőről.
Remélem , nem deglett meg! -
lapatmester
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Airis T620-as készülékem WM5-el és IGO 8-al.
Pár napja megbolondult és az IGO minden indításnál úgy viselkedik mintha először futtatnám. Elfelejt minden beállitást és újra meg kell adni neki mindent inditáskor. Ha valaki tud rá megoldás kérem irja meg privátban.Az első gondolatom az volt, hogy felteszek egy frissebb WM-et, 6.1-et vagy 6.5-öt. De mikor utánaolvastam a dolgoknak rájöttem, hogy nem is olyan egyszerű. Egyátalán megéri frissiteni? Funkciók, sebesség terén nyerek vele valamit?
Ha valaki adna egy teljes körű leirást a telepitéshez, és linkelné a szükséges file-okat azt megköszönném. -
ladikm
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam meg első PDA-m egy Airis T620-at!Egy baj van vele hogy csak angol van rajta, de én nem tudok semennyire angolul, és szeretném magyarosítani de nem tudom hol kezdjek hozzá!
Kérném segítségeteket! -
t_ferenc
őstag
sziasztok!
letezik wm7-es firmware erre a keszulekre?
-
pumpido1
csendes tag
válasz
szabog74 #237 üzenetére
http://data.hu/get/3012993/WindowsMobile6.1-By_Joe_Brown.rar.html
Ez müxik de csak akkor ha leformázod a kártyát FAT-ra rámásolod Utánna lefele nyomod a kurzort reset benyom pár másodperc reset ki a kurzor továbbra is lent marad a kéháttérben kiválasztod a 0 utánna az 1-es és ok 2-3 perc OK reset és már jó is Kalibrálod HASZNÁLOD Hurrá! -
Arcsi
tag
Sziasztok! Próbáltam megkereseni az említett wm6-os bin file-t, de nem jártam sikerrel, csak régi halott linkeket találtam. Ha valakinek még megvan, feltenné valahová? Köszi előre is.
-
szabog74
aktív tag
"Airis T620 firmware upgrade
Két módon lehet firmware-t frissíteni.
1. SD kártyát FAT-ra formázunk és rámásoljuk a .bin fájlt. Berakjuk a kártyát a PDA-ba. Nyomjuk a lefelé kurzort (a joytickkal), nem engedjük el és megnyomjuk a resetet. Amikor megjelenik kék háttéren fehér szöveggel a menü, akkor engedjük el a lefelé kurzort. A menüből ki kell választani a nullás menüpontot (Image Upgrade Tools) majd utána az egyes menüpontot (Image by SD/MMC).
2. A lefelé kurzor+reset-tel újraindítjuk a PDA-t (az előbb leírtak szerint). A PC-hez csatlakoztatjuk a PDA-t. A PC kérni fogja a drivert, amit oda kell adni neki (az upgradetool.zip fájlban van). A Windows egy USB-s eszköznek fogja felismerni. Indítsuk el a DNW 5.0e-t. A PDA-n kiválasztjuk az Image Upgrade Tools-t, majd azon belül az Image by USB-t. A PC-n a DNW-ben az USB Port menü Transmit menüpontját kell kiválasztani. Fel fog jönni egy fájl megnyitási ablak. Itt kell megnyitni az nb0-ás fájlt. A firmware szépen átmegy USB-n és megcsinálja a PDA az upgrade-et."bin file megvan?
-
sickb
tag
Helló
Megszűnt a www.airist620.extra.hu oldal
Valahol utánal lehet olvasni hogy kell erre wm6.1 et telepíteni? -
INMOTEP
őstag
Üdv Airis T620 ban Ha valakinek Nem működik a beépített Gps vevő a készülékben nálam van egy bontott tesztelt darab ha valakinek kell keressen meg Priv ben .
-
rakal
senior tag
Sorry,2x ment
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Tudom primitív,de én fél napot szenvedtem vele:
szóval az update-nél ne nyomjátok a pöcköt,csak gyengéden lefelé kell húzni,nem benyomva.
(5-ről 6.1 re frissítés)
Én meg már file,SD card ,meg egyéb misztikus hibákra gyanakodtam... -
Yeti_
csendes tag
Ha valaki szeretné pl. Airis T620-on 2GByte feletti SD kártyán használni pl. az IGO-t akkor:
FONTOS: minden programot meg kell vásárolni, ha kipróbáltuk! Ugyanis nem warez céllal készült ez a cikk!
Az itt leírt módon frissíteni kell az oprendszert:
http://www.airist620.extra.hu/
6.1 -re frissítsük!!!Utána innen letöltjük az SDHC progit:
http://www.filestube.com/5659dcf6831a15b103ea/details.html
ne felejtsük letölteni a jelszó fájlt is (általában hazai idő szerint reggel szokott sikerülni a letöltés, délután túlterhelt a szerver)A letöltött fájlban lesz egy leírás, amiben ez szerepel:
SDHC Driver1) Install SDHC.cab
2) Overwrite /Windows sdbus.dll sdmemory.dll
3) Install Certs.cabA 2-es pont csak akkor sikerül, ha a készülék temp könyvtárába elmásoljuk a letöltött és kitömörített fájl tartamát és átnevezzük kisbetűsre a fájlokat (nem lehet közben SD kártya a készülékben). De ez még nem elég, mert a windows könytácban az sdbus.dll és sdmemory.dll felülírása nem fog sikerülni, a megoldás az, hogy ezeket a fájlokat át kell pl. .old kiterjeszésűre nevezni és utána bemásolni a letöltött sdbus.dll és sdmemory.dll fájlt.
Következő lépésben letölthetjük kipróbálás céljából innen a navigációs szoftvert. Lényeg, hogy a kártyára a főkönyvtárban legyen a mobilenavigator könyvtár.
http://209.85.129.132/search?q=cache:7mwFx...u&ct=clnk&gl=huA mobilenavigator könytárban található sys.txt fájl tartalma ez legyen:
mute_os_key=1
sound_q_length=200[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="240_320"
vga=1
show_zoombar=1
drive_carefully=0[rawdisplay]
class="portrait"
screen_x=240
screen_y=320[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
slowsim=0
loop_sim=0
show_oneway=1
show_speed_limit=1
show_pedestrian=1[map]
auto_nightmode=0[msnd]
msnd.start=0 -
Liliom9
tag
Szia Mindenkinek!
Itt is megpróbálok választ találni.
Olyan problémával találkoztam, amire sehol nem találok megoldást.Airis T620 PDA-m van WM5 op. rendszerrel.
Otthoni vezeték nélküli hálózathoz akarok WPA-PSK hitelesítéssel csatlakozni, de amikor a PDA-n állítom be a hálózatot, akkor az IEEE 802.1x hozzáférés vezérlést kipipálva automatikusan hagyja és nem is engedi módosítani.
Pedig sokak szerint, ezt a hitelesítést ha kikapcsolom, akkor csatlakozik a hálózathoz.
A Nyílt és a WEP hálózatokat be tudom állítani, csatlakozni is tudok vele, de ez a komolyabb titkosítás nem megy emiatt.
Tud valaki nekem segíteni ebben?
Egy külföldi honlapon találtam egy lehetséges megoldást, ami azt mondja, hogy a registryben lévő (\\\registry\HKCU\Comm\EAPOL\Config\"hálózatnév"\Enable8021x fáljban lévő Value értéket állítsam 0-ra, de ez sem segít, illetve az érték mindig visszaállítódik 1-re.
Segítsetek légyszives.
Köszi mindenkinek előre is!
-
k.karcsi93
csendes tag
válasz
Remittenda #1 üzenetére
zsir tella
-
Tommi000001
aktív tag
válasz
Viktor0610 #214 üzenetére
Okaj levettem a fóliát....
Most hogy mondod pont igazgattam a fóliát aztán vettem észre hogy szarakodik a gép...
A hibakódot nem írtam fel ,,,megvárom hátha lesz még.....Köszi
Üdv
Tomi -
válasz
Tommi000001 #213 üzenetére
A kijelzővel kapcsolatban nézd meg a fóliát, ha van a gépen, nem-e szorult valahol a kijelző és a burkolat közé -gyanúm szerint ez a baj.
A "Fatal error" üzenet kevés diagnosztikához. Elvileg tartozik hozzá egy "hibakód", én úgy hárítottam el a problémát, hogy rákerestem a neten a kódra. -
Tommi000001
aktív tag
Helosztok
3napja furcsán viselkedik a T620som.
Apró kis rezdzenésekre is reagál az érintőkijelző.....néha.
Nem mindig...
pl.,ha alulról picit megkoccintom úgy étzékeli ,mintha hozzáértem volna a kijelzőhöz.
ha a tollat a helyére rakom és a végénél fogva kicsit megdöntöm (amynnyire engedi picit megfeszitem)vmelyik irányba szintén érzékel vmit......
Aztán tegnap Igo8 közbe volt egy"fatal error" hibaüz......Nagyjából ezért vagyok elkeseredve..
Tud valaki segiteni?
Üdv
Tomi -
salival
aktív tag
lehet erre a gépre WM 6-os rakni?
elbírja?
üdv:salival -
Csabee.
nagyúr
Nézzétek meg az Airis-em
csináltam egy videót a menüről! [link]
-
Csabee.
nagyúr
hol hirdettem a PDA-m? feltettem apróra, árát levittem 30.ra
nincs haverotok akit érdekelne egy?
[link]
Szerintem felrkaok rá egy 3.0ás spb shell rendszert is azzal még vagányabb lesz.
-
JJános
addikt
válasz
Tommi000001 #199 üzenetére
Kezeli a 4Gb-os kártyát, mert nekem is kezelte. Csak nem mindegy milyet. A minőséget kezeli. Nekem is volt benne egy 4Gb-os, baátomnak is van benne. Hidd el.
Giinos: Jó lehet ez a fájl. Letöltöm én is. Kipróbálok vele más 4Gb-os zsugát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged