Airis T620 - belépő szintű navigációs PDA

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Ha valakitől megkérdeznénk, hogy mit gondol az Airis termékeiről, valószínűleg csak bután pislogna. Ez nem is csoda, hiszen itthon a cég annak ellenére sem túl ismert, hogy rengeteg elektronikai eszközt gyárt, kezdve a hordozható és asztali DVD lejátszóktól egészen a PNA/PDA-kig. Pontosabban ez így nem teljesen igaz, az Airis által fémjelzett PDA-k és PNA-k ugyanis a MiTAC (Mio) gyártósorain készülnek.

A T széria két legújabb gépe tavaly év végén került a boltok polcaira. A kisebbik, T610 nevű modell sokmindenben különbözik bátyjától, nincs benne se WiFi, se Bluetooth, valamint processzora is 100MHz-el lassabb órajelen ketyeg – ebből adódóan viszont még a T620-nál is olcsóbb.

A T620 egy átlagos méretű dobozban érkezett, melynek elején büszkén virít a „PC + GPS + WIFI + BT” felirat. Tény ami tény, ennyi pénzért az ember nem is várhat nagyobb szolgáltatáskínálatot. A kicsomagolás után elégedetten konstatáltam, hogy nem spóroltak a tartozékokkal: a Windows Mobile 5.0-t tartalmazó CD és a kézikönyv mellett USB kábelt, hálózati és autós töltőket, valamint egy meglepően jó minőségű, tapadókorongos autós tartót is kapunk a pénzünkért – bár egy tokot azért még belepréselhettek volna a doboza, függetlenül attól, hogy a kütyü elsődleges célja az autós navigáció.

Az autós tartó nagyon jó, a gép teljesen stabilan van benne, a töltő csatlakozójának pedig van egy külön fogója, tehát biztos, hogy nem fog kihúzódni menet közben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Airis

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés