Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
iMaverick
üzenetére
"Bőven megelégszik 60W-al."
Az nem kevés. 24/7ben számolva egy év használat kb 25e Ft villany (+ zaj).
Én egy Intel D945GSEJT lapot használok letöltőgépnek, Max 15Wot fogyaszt, teljesen hangtalan (passzív). Ha ezzel számolok az kapásból 6e Ft/év A különbség majdnem 20e Ft évente.
Teljesen meg vagyok vele elégedve, Torrentet csodálatosan bírja max sávszéllel egyszerre fel/le 20/10-es nettel, ezen felül jelenleg FTP szerverként is üzemel. Nagyjából ez kimeríti a letöltőgép fogalmát. A lapon lévő gigabit lan is nagyon jól üzemel (50-60MB/s et tud HDDről HDDre.) Szóval letöltőgépnek bőven elégC2D kicsit izmos erre a célra szerintem. Nem valószínű, hogy azon olyan programokat használsz, ami annyira ennék a procit. Természetesen mindenki másként használja a gépét, de, ha pl HD filmeket is akarsz nézni rajta, akkor már bőven túllépted a letöltőgép fogalmát.
Eddig pár ismerősömnek raktam már össze atomos gépet és nem volt még panasz.
Építettem már autóba is PCt kétmagos Atomos gépből és az is helytáll. WIn7-el még gyorsabb mint XPvel, igaz D510 van a lapon nem az első generáció.
Amit írtál 20-30 percet egy telepítésre... Hát nem tudom. Ezek szerint orbitális különbségek vannak atomos lapok között, mert az én jelenlegi egymagos, ráadásul mobil procis lapom ellén sokkal gyorsabb.Azzal pedig maximálisan egyetértek, hogy a kedves júzer döntse el mire kívánja használni a masinát mielőtt megveszi. Nekem is ez az első kérdésem, ha valaki tanácsot kér...
-
rainmen
aktív tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Teljesen egyetértek Veled abban, hogy arra kell kiválasztani egy gépet, amire használva lesz. Sokan lehurrogtak, mikor megemlítettem a 40$-os laptopot, hogy az nekem jó lenne. Reakciók: kicsi a merevlemez, kicsi kijelző, nem lehet rajta gamelni, blablabla...
Viszont jobb e-mailezni, mint mobillal, van USB-s GPS jelvevő hozzá, tudok rajta netezni.
Amire nekem kellene, arra elég.
Csak nem értik meg... -
devast
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
A konkrét atomos gép amiről beszélek az egy asrock 330ion, szóval két magos atom330, HT-vel, tokkal vonóval 2Ghz-re húzva. Az x mag pl excel alatt sz*rt sem ér, mert néztem és egy magot használ csak. Szóval lehet szeretni meg nem szeretni, tény hogy nagyon jó a fogyasztása, de hétköznapi felhasználás közben is teljesen triviális a gyengesége, természetesen ez csak azoknak fog szembe tűnni, akik már ültek "normális" számítógép előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest