Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Nekem logmein miatt kell XP. Melóhelyes proxy azt legalább beengedi... Próbálkoztam már Webminnel, de azt sem érem el melóhelyről megfelelően... Így maradt az XP.
Egyébként, ha ilyen router építős dolgokban otthon vagy ráadásul Atom alapokkal, akkor ha gondolod nézz be az Atom klub-ba. Va ott is egy-két elvetemült, aki "N"-es Wifi routert épített GSEJT-ből. -
duffbeer
őstag
Memória sávszélesség? Azt erősen kétlem, hogy azért akadna (bár nem ismerem a problémád részleteit). A Memória sávszélessége elég ahhoz, hogy egy 15GB-os adatod áttoljon a procin másodpercek alatt. Természetesen azt nem dolgozza fel ennyi idő alatt, csak próbálom szemléltetni a sávszélességet.
-
duffbeer
őstag
Van netbook is, ami ugyanaz a konfig mint a fitPC és még kijelzőt meg HDD-t is kapsz hozzá. az US15W nem ritka. Acer masina. Van Asus EEE is ezzel a kombóval (US15W + Atom Z***), de most nem keresem meg melyik az.

Szerk.:
Ja és ha már a számítási teljesítménynél vagyunk, a Z-s atomok naggggyon harmatosak... Desktop gép helyett teljesen alkalmatlan némelyik. Annyi az előnyük, hogy az US15W gyorsít HD tartalmat, de ne legyen mellette egy DTS sáv.
-
duffbeer
őstag
válasz
iMaverick
üzenetére
"Bőven megelégszik 60W-al."
Az nem kevés. 24/7ben számolva egy év használat kb 25e Ft villany (+ zaj).
Én egy Intel D945GSEJT lapot használok letöltőgépnek, Max 15Wot fogyaszt, teljesen hangtalan (passzív). Ha ezzel számolok az kapásból 6e Ft/év A különbség majdnem 20e Ft évente.
Teljesen meg vagyok vele elégedve, Torrentet csodálatosan bírja max sávszéllel egyszerre fel/le 20/10-es nettel, ezen felül jelenleg FTP szerverként is üzemel. Nagyjából ez kimeríti a letöltőgép fogalmát. A lapon lévő gigabit lan is nagyon jól üzemel (50-60MB/s et tud HDDről HDDre.) Szóval letöltőgépnek bőven elégC2D kicsit izmos erre a célra szerintem. Nem valószínű, hogy azon olyan programokat használsz, ami annyira ennék a procit. Természetesen mindenki másként használja a gépét, de, ha pl HD filmeket is akarsz nézni rajta, akkor már bőven túllépted a letöltőgép fogalmát.
Eddig pár ismerősömnek raktam már össze atomos gépet és nem volt még panasz.
Építettem már autóba is PCt kétmagos Atomos gépből és az is helytáll. WIn7-el még gyorsabb mint XPvel, igaz D510 van a lapon nem az első generáció.
Amit írtál 20-30 percet egy telepítésre... Hát nem tudom. Ezek szerint orbitális különbségek vannak atomos lapok között, mert az én jelenlegi egymagos, ráadásul mobil procis lapom ellén sokkal gyorsabb.Azzal pedig maximálisan egyetértek, hogy a kedves júzer döntse el mire kívánja használni a masinát mielőtt megveszi. Nekem is ez az első kérdésem, ha valaki tanácsot kér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest