Új hozzászólás Aktív témák

• Emericus Max

tag

válasz kelzsoca #109 üzenetére

Köszönöm az infót mindenkitől :)
    Számomra nagyon jó hír, hogy a sliderrel lehet hívást fogadni. Az alkalmazás menü, amit hozzá lehet rendelni a sliderhez nem hat meg annyira bár el tudom képzelni, hogy kis dolgokra, mint pl. zseblámpa, ébresztő meg ilyenek használnám.
    Bár azt nem értem, hogyha hívást lehet fogadni a slider nyitásával, akkor bontani miért nem lehet a visszacsukással. Eddig minden telóm amin volt csúszka azt szerettem legjobban, hogy slider le amikor hívnak és visszatol a teló letesz. Mint a jó öreg Nokia 7110-nél. Ezért szerettem például a flipes telókat is, mint a motorola V3, ott is teló kinyit hívás fogadva, becsuk letéve. Nem kell a kijelzőn matatni ezekhez, főleg nem télen az utcán kesztyűben. Itt szerintem kihagytak egy ziccert.
    Az is roppant szimpatikus, hogy kapsz a mi mix 3-hoz gyárilag tokot meg QI töltőt. Ezt mikor fogod az Apple-től látni? De máshol se nagyon jellemző.
    Szóval, ha veszek ilyet én csak a hívásfogadás miatt fogom nyitogatni, meg élvezetből mert jó érzés a mechanikát abajgatni :) Az is jó, hogy van rendes ujjlenyomat olvasó, ezektől a képernyőbe integrált szaroktól hányok.
    Nem ment el a kedvem egyátalán ettől a telótól :C
    Megvárom a mobilaréna tesztet, meg hogy legyen zöldben global version a mi store-ban és ha marad a 160e körüli ár a 6/128 kiszerelésért, akkor rámegyek mint a sáska... :K

Új hozzászólás Aktív témák