2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Tényleg masszív lett a Mi Mix 3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: JerryRigEeverything

Zack nem nagyon tudott kárt tenni a Xiaomi aktuális csúcsmodelljében, a különleges kialakítás ellenére masszív a szerkezet.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Mix 3 valóban impozáns kijelző/előlap aránnyal rendelkezik, amit a mechanikus szerkezet tesz lehetővé. Az előlapi kameramoduloknak és LED segédfénynek helyet adó panel mágneses mechanizmussal szedhető elő, a Xiaomi legalább 300.000 mozdulatra vállal garanciát, amivel még elvileg szerények is voltak. Ez persze nem garancia, hogy a mindennapi használatban nem fordulhatnak elő váratlan helyzetek, de a készülék fogásra is igen masszív. A nálunk lévő tesztpéldány példás összeszerelést és anyagminőséget mutat, amit Zack tesztje sem cáfol.

A hátlapi kerámia káprázatosan mutat az első érintésig, cserébe fokozottan karcálló, az előlap és a kamerákat védő burkolat a szokásos keménységű üveg, míg a keret és a gombok fémből készültek. A készüléket felépítő két elem nem ér össze, így por is kerülhet a résbe, viszont karcolódni nem fog az előlapi kameraszegmens. Vízállóságról nyilván ábrándozni sem érdemes, szerkezeti gyengeségtől viszont szemmel láthatóan nem kell tartani. Nekünk sem úgy tűnik, mintha lenne ok aggodalomra.

Azóta történt

  • Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés

    A Mi Mix széria a hármas modellel sem okozott csalódást, a kialakítás ismét egyedi, a teljesítmény kifogástalan, az ára pedig mérsékelt.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.