- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo V50 rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
Gyertek át a teszt alatti topicba, ezt a topicot pedig hagyni kell "elveszni" a többi között.
=============================
Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés
=============================
-
bbubby00
őstag
Jelenleg ez a hivatalos, gondolom teszt utan atkoltozunk, de nemtudom, h mi lesz a metodus.
-
judas13
addikt
HI
Kérdezném, hogy ez a "hivatalos" topicja a készüléknek? Mert név alapján kidobott párat a keseső..... -
törölt tag
-
vulnrea
aktív tag
Én most ezt a tokot[link] vásároltam meg, akciós és most jött le nekem kedvezmény így 3790 volt a tok. Kicsit bumszli lesz tőle a telefon, de védi majd mindenhol és nagyon tetszik a hátulja is.
-
-
kelzsoca
félisten
Gyári kamera alkalmazás, gyári alap beállításokkal:
-
-
-oli-
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Azt nem írta senki, hogy honnan rendeltétek?
Külföld? Xiaomishop?
-
vulnrea
aktív tag
Szia, nem csak telefonálok 😃 az igényeimnek megfelelően használom csak és ahhoz állítottam be az akkumulátort, mi futhat folyamatosan háttérben és mi nem. Folyamatos kettős GPS, nfc és Bluetooth mellett illetve 4g az adott, kell az amazfit cor miatt a szinkronizálás. Facebook, messenger, Instagram telepítve és használom is minden nap, apple musicon hallgatok online zenét, illetve 1-2 óra telefonálás napi szinten.
Kamerát nem teszteltem még, de folyamatosan fejlesztik, nyilván eleinte lehetnek kis hibái, egyik telefon sem tökéletes. Én nem bántam meg a vételét.
-
bbubby00
őstag
-
tomboy0013
veterán
Hát én speciel a Nillkin Frosted Shield tokját használom az épp aktuális telefonom ami alul felül nem fedett, tehát az itteni három oldallal szemben csak kettőt fed és ettől függetlenül erős és védi a telefont. Tehát ez nem igazán van összefüggésben azzal mennyire erős vagy gyenge a tok, az anyagminőség számít.
-
-oli-
aktív tag
válasz
tomboy0013 #131 üzenetére
Erre számítottam, de nem gyengébb a tok ettől?
-
-oli-
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom a telefonon, szerettem volna megvárni az idei újdonságait a gyártónak, de nem bírom tovább a P10 Lite készülékemet, ha nem veszek másikat porrá fogom zúzni...
Pár kérdés:
- tényleg olyan jó a kamera?
- aki írta, hogy 2 nap, az mit csinált vele? 2 nap telefonálás és semmi más?
- a csúszkát és a tokot nem bírom elképzelni, hogyan működik?
- honnan rendeltétek?
(bocs, ha voltak már a kérdések)
-
-
zsolt320i
senior tag
Engem idegesít a csávó, irritáló,plus subjektiven tesztel.
-
TpS
őstag
válasz
Atomgeszi #123 üzenetére
A 2s fórumban Karavik írt erről, hátha nálatok is működik.
Itt a probléma
Ez lett a megoldás -
Kecsotam
tag
Körbefotóznád ha megkérlek gyári tokban úgy élével? Az érdekelne, hogy ha rajta van a tok úgy mennyire tud közé menni a zsebpiszok. Nálam is kb 2 havonta lenne vele szelfizve, szóval én olyan tokban is kiegyeznék, ami nem engedné szétcsúsztatni, de legalább megvédné a portól, gyöszöktől.
Persze akkor jön a kérdés, miért ilyen teló kell? Mert Xiaomit szeretnék és szerintem sokkal jobban néz ki az MI 8-nál. -
-
kissady
tag
Slide-ra betettem a Simple appot, úgy is sokat fizetek így. Az Al gombot eddig észre se vettem
Mire nem jó a fórum
-
TpS
őstag
válasz
Emericus Max #112 üzenetére
A zseblámpát az ai gombra tettem rá, kényelmesebb,. mint a dupla bekapcsoló gomb, ami az eu-ban alapbeállítás. A slidert erre nem használnám.
-
Obyboy
addikt
válasz
tomboy0013 #93 üzenetére
Ha nem a felső élénél tolja lefelé az előlapot a tulaj akkor nem tudom hogy mi karcolhatta meg olyan szinten a kamera és a hangszóró körül mint ami a képen látszik. Biztos nem egy apró porszem mivel annál nagyobb a hézag.
-
Emericus Max
tag
válasz
kelzsoca #109 üzenetére
Köszönöm az infót mindenkitől
Számomra nagyon jó hír, hogy a sliderrel lehet hívást fogadni. Az alkalmazás menü, amit hozzá lehet rendelni a sliderhez nem hat meg annyira bár el tudom képzelni, hogy kis dolgokra, mint pl. zseblámpa, ébresztő meg ilyenek használnám.
Bár azt nem értem, hogyha hívást lehet fogadni a slider nyitásával, akkor bontani miért nem lehet a visszacsukással. Eddig minden telóm amin volt csúszka azt szerettem legjobban, hogy slider le amikor hívnak és visszatol a teló letesz. Mint a jó öreg Nokia 7110-nél. Ezért szerettem például a flipes telókat is, mint a motorola V3, ott is teló kinyit hívás fogadva, becsuk letéve. Nem kell a kijelzőn matatni ezekhez, főleg nem télen az utcán kesztyűben. Itt szerintem kihagytak egy ziccert.
Az is roppant szimpatikus, hogy kapsz a mi mix 3-hoz gyárilag tokot meg QI töltőt. Ezt mikor fogod az Apple-től látni? De máshol se nagyon jellemző.
Szóval, ha veszek ilyet én csak a hívásfogadás miatt fogom nyitogatni, meg élvezetből mert jó érzés a mechanikát abajgatniAz is jó, hogy van rendes ujjlenyomat olvasó, ezektől a képernyőbe integrált szaroktól hányok.
Nem ment el a kedvem egyátalán ettől a telótól
Megvárom a mobilaréna tesztet, meg hogy legyen zöldben global version a mi store-ban és ha marad a 160e körüli ár a 6/128 kiszerelésért, akkor rámegyek mint a sáska... -
vulnrea
aktív tag
Én most pár napja kaptam kézhez a telefont. Valóban nagyon szép, rá is ment egyből a tok ami hozzá jár, az oldalát és a tetejét alapból védi a portól, a csuszkát kipróbáltam, de nem használom egyáltalán, így a fóliát is rajta hagytam a kamerán. Nagyon örülök neki, hogy végre nem látom a selfie kamerát, okosan döntöttek így szerintem. 4 nap alatt 1x csúsztattam szét a telefont, mert semmi késztetést nem érzek iránta, van ujjlenyomatolvasó, ha nagyon akarok védelmet, de én azt sem használom, mert nem adom idegen kezébe amúgy sem a készüléket.
Root nélkül töröltem a felesleges xiaomi programokat, illetve a google vackait, az akku idő is nagyon baráti. Simán hozta nekem a 2 napot.
Szóval összegégében, aki nem használja arcfeloldásra, illetve egyéb más programok elérésére, meg selfire annak értelme nincs csúsztatgatni.. mert az ai gombot be lehet állítani kamerára is, dupla nyomásra plusz egy funkció aktiválható.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Emericus Max #102 üzenetére
Érdekelne, hogy a csúszkának van-e más funkciója is, mint csak a szelfi kamera elrejtése.
Igen, alkalmazásokat is tudsz hozzá rendelni, pl: lenyitod, és megnyitja a Play áruházat.
-
NemMo
őstag
válasz
#63534592 #107 üzenetére
Reméljük, de annyira új a xiaominál az amoled ki tudja hogyan állnak hozzá, főleg az itthoni mobil boltok. Lehet hülyeség volt a részemről, de én emiatt adtam el a mi 8-at és vettem pocot egyszerűen tartok az amoledtől, pedig egyre inkább kiszorul a xiaominál is a felső kategóriából az ips. Mondjuk, ahogy hallottam az meg igen széles körben sárgul.
-
bbubby00
őstag
válasz
Emericus Max #102 üzenetére
Igen, amikor hívnak, csúszka le és fogadja a hívást.
Sztem a kamera elég jó, bár Gcam appal még jobb lesz, előbb-utóbb készül rá is. -
Emericus Max
tag
Érdekelne, hogy a csúszkának van-e más funkciója is, mint csak a szelfi kamera elrejtése.
Lehet pl. hívást fogadni vagy bontani a slider nyitásával-zárásával? Örülnék, ha igen, mert így kesztyűben egyszerűbb lenne hívást fogadni vagy bontani.
Illetve, milyen tapasztalatod van a kamerával? Nem a szelfire gondolok, hanem a hátlapi kamerákra.
Nincs szükségem az abszolút csúcs kamerára, de azért a munkám miatt sokszor kell képeket lőnöm vhol alkatrészekről pl.
Erősen gondolkozom a mi mix 3-on, cserélném a honor 8-amat. Összességében elégedett vagyok a honor 8 telóval, de pl. képeket még a régi Nokia Lumia 930 is jobbakat lő 1 kamerával, mint a honor 8.
Előre is köszi az infótÜdv
Emericus -
moleculez
veterán
Vízállóság miért lehetetlen ezzel a kialakítással?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zack nem nagyon tudott kárt tenni a Xiaomi aktuális csúcsmodelljében, a különleges kialakítás ellenére masszív a szerkezet.
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Túra és kirándulás topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest