- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
Gyertek át a teszt alatti topicba, ezt a topicot pedig hagyni kell "elveszni" a többi között.
=============================
Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés
=============================
-
bbubby00
őstag
Jelenleg ez a hivatalos, gondolom teszt utan atkoltozunk, de nemtudom, h mi lesz a metodus.
-
judas13
addikt
HI
Kérdezném, hogy ez a "hivatalos" topicja a készüléknek? Mert név alapján kidobott párat a keseső..... -
törölt tag
-
vulnrea
aktív tag
Én most ezt a tokot[link] vásároltam meg, akciós és most jött le nekem kedvezmény így 3790 volt a tok. Kicsit bumszli lesz tőle a telefon, de védi majd mindenhol és nagyon tetszik a hátulja is.
-
-
kelzsoca
félisten
Gyári kamera alkalmazás, gyári alap beállításokkal:
-
-
-oli-
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Azt nem írta senki, hogy honnan rendeltétek?
Külföld? Xiaomishop?
-
vulnrea
aktív tag
Szia, nem csak telefonálok 😃 az igényeimnek megfelelően használom csak és ahhoz állítottam be az akkumulátort, mi futhat folyamatosan háttérben és mi nem. Folyamatos kettős GPS, nfc és Bluetooth mellett illetve 4g az adott, kell az amazfit cor miatt a szinkronizálás. Facebook, messenger, Instagram telepítve és használom is minden nap, apple musicon hallgatok online zenét, illetve 1-2 óra telefonálás napi szinten.
Kamerát nem teszteltem még, de folyamatosan fejlesztik, nyilván eleinte lehetnek kis hibái, egyik telefon sem tökéletes. Én nem bántam meg a vételét.
-
bbubby00
őstag
-
tomboy0013
veterán
Hát én speciel a Nillkin Frosted Shield tokját használom az épp aktuális telefonom ami alul felül nem fedett, tehát az itteni három oldallal szemben csak kettőt fed és ettől függetlenül erős és védi a telefont. Tehát ez nem igazán van összefüggésben azzal mennyire erős vagy gyenge a tok, az anyagminőség számít.
-
-oli-
aktív tag
válasz
tomboy0013 #131 üzenetére
Erre számítottam, de nem gyengébb a tok ettől?
-
-oli-
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom a telefonon, szerettem volna megvárni az idei újdonságait a gyártónak, de nem bírom tovább a P10 Lite készülékemet, ha nem veszek másikat porrá fogom zúzni...
Pár kérdés:
- tényleg olyan jó a kamera?
- aki írta, hogy 2 nap, az mit csinált vele? 2 nap telefonálás és semmi más?
- a csúszkát és a tokot nem bírom elképzelni, hogyan működik?
- honnan rendeltétek?
(bocs, ha voltak már a kérdések)
-
-
zsolt320i
senior tag
Engem idegesít a csávó, irritáló,plus subjektiven tesztel.
-
TpS
őstag
válasz
Atomgeszi #123 üzenetére
A 2s fórumban Karavik írt erről, hátha nálatok is működik.
Itt a probléma
Ez lett a megoldás -
Kecsotam
tag
Körbefotóznád ha megkérlek gyári tokban úgy élével? Az érdekelne, hogy ha rajta van a tok úgy mennyire tud közé menni a zsebpiszok. Nálam is kb 2 havonta lenne vele szelfizve, szóval én olyan tokban is kiegyeznék, ami nem engedné szétcsúsztatni, de legalább megvédné a portól, gyöszöktől.
Persze akkor jön a kérdés, miért ilyen teló kell? Mert Xiaomit szeretnék és szerintem sokkal jobban néz ki az MI 8-nál. -
-
kissady
tag
Slide-ra betettem a Simple appot, úgy is sokat fizetek így. Az Al gombot eddig észre se vettem
Mire nem jó a fórum
-
TpS
őstag
válasz
Emericus Max #112 üzenetére
A zseblámpát az ai gombra tettem rá, kényelmesebb,. mint a dupla bekapcsoló gomb, ami az eu-ban alapbeállítás. A slidert erre nem használnám.
-
Obyboy
addikt
válasz
tomboy0013 #93 üzenetére
Ha nem a felső élénél tolja lefelé az előlapot a tulaj akkor nem tudom hogy mi karcolhatta meg olyan szinten a kamera és a hangszóró körül mint ami a képen látszik. Biztos nem egy apró porszem mivel annál nagyobb a hézag.
-
Emericus Max
tag
válasz
kelzsoca #109 üzenetére
Köszönöm az infót mindenkitől
Számomra nagyon jó hír, hogy a sliderrel lehet hívást fogadni. Az alkalmazás menü, amit hozzá lehet rendelni a sliderhez nem hat meg annyira bár el tudom képzelni, hogy kis dolgokra, mint pl. zseblámpa, ébresztő meg ilyenek használnám.
Bár azt nem értem, hogyha hívást lehet fogadni a slider nyitásával, akkor bontani miért nem lehet a visszacsukással. Eddig minden telóm amin volt csúszka azt szerettem legjobban, hogy slider le amikor hívnak és visszatol a teló letesz. Mint a jó öreg Nokia 7110-nél. Ezért szerettem például a flipes telókat is, mint a motorola V3, ott is teló kinyit hívás fogadva, becsuk letéve. Nem kell a kijelzőn matatni ezekhez, főleg nem télen az utcán kesztyűben. Itt szerintem kihagytak egy ziccert.
Az is roppant szimpatikus, hogy kapsz a mi mix 3-hoz gyárilag tokot meg QI töltőt. Ezt mikor fogod az Apple-től látni? De máshol se nagyon jellemző.
Szóval, ha veszek ilyet én csak a hívásfogadás miatt fogom nyitogatni, meg élvezetből mert jó érzés a mechanikát abajgatniAz is jó, hogy van rendes ujjlenyomat olvasó, ezektől a képernyőbe integrált szaroktól hányok.
Nem ment el a kedvem egyátalán ettől a telótól
Megvárom a mobilaréna tesztet, meg hogy legyen zöldben global version a mi store-ban és ha marad a 160e körüli ár a 6/128 kiszerelésért, akkor rámegyek mint a sáska... -
vulnrea
aktív tag
Én most pár napja kaptam kézhez a telefont. Valóban nagyon szép, rá is ment egyből a tok ami hozzá jár, az oldalát és a tetejét alapból védi a portól, a csuszkát kipróbáltam, de nem használom egyáltalán, így a fóliát is rajta hagytam a kamerán. Nagyon örülök neki, hogy végre nem látom a selfie kamerát, okosan döntöttek így szerintem. 4 nap alatt 1x csúsztattam szét a telefont, mert semmi késztetést nem érzek iránta, van ujjlenyomatolvasó, ha nagyon akarok védelmet, de én azt sem használom, mert nem adom idegen kezébe amúgy sem a készüléket.
Root nélkül töröltem a felesleges xiaomi programokat, illetve a google vackait, az akku idő is nagyon baráti. Simán hozta nekem a 2 napot.
Szóval összegégében, aki nem használja arcfeloldásra, illetve egyéb más programok elérésére, meg selfire annak értelme nincs csúsztatgatni.. mert az ai gombot be lehet állítani kamerára is, dupla nyomásra plusz egy funkció aktiválható.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Emericus Max #102 üzenetére
Érdekelne, hogy a csúszkának van-e más funkciója is, mint csak a szelfi kamera elrejtése.
Igen, alkalmazásokat is tudsz hozzá rendelni, pl: lenyitod, és megnyitja a Play áruházat.
-
NemMo
őstag
válasz
#63534592 #107 üzenetére
Reméljük, de annyira új a xiaominál az amoled ki tudja hogyan állnak hozzá, főleg az itthoni mobil boltok. Lehet hülyeség volt a részemről, de én emiatt adtam el a mi 8-at és vettem pocot egyszerűen tartok az amoledtől, pedig egyre inkább kiszorul a xiaominál is a felső kategóriából az ips. Mondjuk, ahogy hallottam az meg igen széles körben sárgul.
-
bbubby00
őstag
válasz
Emericus Max #102 üzenetére
Igen, amikor hívnak, csúszka le és fogadja a hívást.
Sztem a kamera elég jó, bár Gcam appal még jobb lesz, előbb-utóbb készül rá is. -
Emericus Max
tag
Érdekelne, hogy a csúszkának van-e más funkciója is, mint csak a szelfi kamera elrejtése.
Lehet pl. hívást fogadni vagy bontani a slider nyitásával-zárásával? Örülnék, ha igen, mert így kesztyűben egyszerűbb lenne hívást fogadni vagy bontani.
Illetve, milyen tapasztalatod van a kamerával? Nem a szelfire gondolok, hanem a hátlapi kamerákra.
Nincs szükségem az abszolút csúcs kamerára, de azért a munkám miatt sokszor kell képeket lőnöm vhol alkatrészekről pl.
Erősen gondolkozom a mi mix 3-on, cserélném a honor 8-amat. Összességében elégedett vagyok a honor 8 telóval, de pl. képeket még a régi Nokia Lumia 930 is jobbakat lő 1 kamerával, mint a honor 8.
Előre is köszi az infótÜdv
Emericus -
moleculez
veterán
Vízállóság miért lehetetlen ezzel a kialakítással?
-
LoxChatterbo
csendes tag
Elképesztően jók a Xiaomik! Redmi 4X-em van, épp a cserén gondolkodom de teljesen meg vagyok elégedve a mostanival is főleg, hogy csupán 50e-be került
Lassan de biztosan növekedik a Mi -
judas13
addikt
válasz
tomboy0013 #96 üzenetére
-
Griff55
senior tag
válasz
TheBikerider #10 üzenetére
Szerintem a résnek több a haszna, mintha nem lenne. Ezáltal garantáltan nincs súrlódó felület az előlapi kijelző és a képernyő között
-
Griff55
senior tag
Nagyon tetszetős
és tényleg jól össze van rakva, slider ellenére masszív darabb lett. Jó lenne már egy rendes teszt a készülékről, és alá egy rendes topic.
-
törölt tag
válasz
cezarlacrone #66 üzenetére
jól.látod,én igy szeretem
-
válasz
cezarlacrone #69 üzenetére
Rakj fel masik theme-t es a navi gonbok ismet normalisak lesznek , pl Sailfish v10 . Bar ha mar atszoktal a gesztus vezérlésre akkor kb mindegy (ami a theme mellett szol hogy sotet hatteret hasznal ) .
-
isakamay
tag
Néztem összehasonlító videót, és minden szempontból jobbnak bizonyult a Honor Magic 2, sliderben is masszívabb, nem lötyög, mint a mi mix3.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Nagypisti031 #72 üzenetére
Szerintem várd meg a Mi Mix 3S-t. Az már durva lesz.
-
Mr.Grincs
veterán
Ez aztán bírja a kiképzést
Jól néz ki ez a telefon nagyon. A Xiaomi tör felfele mint a talajvíz.
-
lexter00
őstag
A Xiaomi elkapta a fonalat de betyárosan,Samsung Huawei rettegjen!
-
törölt tag
Az a baj, hogy többet fogod csúsztatni mint ahány szelfit csinálsz. Egyszer csak azon veszed majd észre magad a buszmegállóban, hogy a telefon csattogtatásával ütöd el az időt
Nekem amúgy inkább a kávák mérete fura. Ennél azért jóval keskenyebb kerettel rendelkező telefon is van. Persze nem ennyiért és notch-csal, de akkor is. Ahogy szerintem az iPhone X sem igazán kávamentes.
-
hemaka
nagyúr
Tok jo ez a kialakitas, nalam kb. soha nem lenne kinyitva, mert nem vagyok egy nagy szelfis. iOS-t tegyenek ra, es megveszem.
-
Nagypisti031
lelkes újonc
Köszönöm szépen! Nagy problémát nem tudok mondani esetleg a kamera ami mate 10 pro után kicsit csalódás, kivéve a videó felvételt mert az fényévekkel jobb a mate 10 pro nál! Szóval a kijelző nagysága ami csábít inkább a xiaomi ba de szerintem még áron hogy lejebb essen az ára kb 130 ezer körülire akkor le fogok csapni rá, remélem nyáron már megközelíti azt az árat
-
TpS
őstag
válasz
cezarlacrone #69 üzenetére
Az eu dev-ben általában az ilyen kinézeti rondaságokat hamar orvosolják, de valóban, aki kipróbálja, pár perc után már nem akar gombokat.
Egy alkalmazást találtam, aminél a teljes képernyős mód katasztrófa, a where is my water 2. A fenti ikonok fölé kell bökni, mert rosszul érzékel. Viszont az 1 meg tökéletesen működik, érdekes... -
kelzsoca
félisten
válasz
tomboy0013 #68 üzenetére
A slide egyébként teljesen más érzést ad, mint a régi telefonok csuszkás megoldásai, ajánlom mindenkinek kipróbálni, mielőtt elveti a készüléket a kialakítás miatt.
Nagypisti031
Nem biztos, de ha elmondod miért gondolkozol a cserén, akkor tudok segíteni a döntésben, volt S8 telefonom is.
-
Nagypisti031
lelkes újonc
Sziasztok nagyon tetszik nekem a mi mix 3 szerintetek megéri lecserélni rá az s8 am?
-
válasz
tomboy0013 #68 üzenetére
Nekünk marad a PocokTwo
@Atomgeszi: Szerintem még fél év biztosan.
-
cezarlacrone
aktív tag
Én tegnap váltottam a gesztusvezérlésre, mivel egy frissítéssel cserélték a szoft. gombok dizájnját is, ilyen szürke teli vackokra (előtte nem volt bajom a körvonalas gombokkal)...így hogy ne lássam rápróbáltam a teljesképernyősre, 15 perc volt megszokni. Tényleg zsír!
Ráadásul egy két aplikáció, játék nem volt optimalizálva teljes képernyős módra, így ott virított a gombsor....de így már problem solved. Szépen megy mindegyik, kitöltve a kijelzőt.
-
tomboy0013
veterán
Szép teló, de a slide miatt inkább passzolnám. Illetve fotós minőségben sem lépnék előre a Pocok után, szóval kíváncsian várom a folytatást.
-
TpS
őstag
válasz
cezarlacrone #66 üzenetére
Most már nagyon kiforrott és jól használható, aki nem használja, lemarad egy élményről!
-
judas13
addikt
válasz
elfelejtette #50 üzenetére
Rengetegen használják - használom én is - a szelfi kamerát kapcsolattartásra, video chatra napi szinten, tehát érdemes az instrát, snapchatet stb használók körét kibővíteni a kamera vonatkozásában erre a rétegre is.
-
Obyboy
addikt
-
Brett001
aktív tag
Mondjuk számomra az még nem derült ki, hogy akkor is szét kell csúsztatni a telefont amikor beszélsz rajta (előjöjjön a beszédhangszóró) vagy csak a selfie miatt?
Mert ha az utóbbi akkor nem olyan nagy megterhelés. én pl. havonta kb 1-2 selfiet csinálok.
-
TpS
őstag
Mix 2s-em volt, aztán jött ugyanaz az érzés, mint nálad, hogy kell nekem egy ilyen. Aztán lett.
Sokkal jobban tetszik, mint az előző, bár a mix 2s 8GB/256GB-os kiszerelés volt, nem érzem, hogy hiányozna akár a memória, akár a háttértár. Az összeszerelés kiváló, bár a vájtszeműek szerint az amoled nem a legjobb, számomra tökéletes. Volt valami globál rom a telefonon, de nem nyomoztam utána, hogy ez most barkácsolt-e, vagy valódi globál, mert úgyis eu dev-et akartam feltolni, a 72 órát meg kibírtam azon is. -
tixem
addikt
Note 8 tulajként én azt mondom ne. Nekem is tetszik ez a cucc, de a slide miatt vannak félelmeim és ez a videó sem tudta teljesen eloszlatni őket. A szerkezete masszív, ez dícséretes, de az a rés ami a kettő között van egyszerűen alkalmatlanná teszi mindennapi használatra. Közémegy valami véletlen, nagyobb homokszem vagy akármi ami szanaszét karcolja, neadj' isten megszorul a mechanika valamitől áááá nem.
Egy potenciálisan nagy sérülési lehetőséget kockáztatni némi gyorsulásért és egy keret nélküli kijelzőért cserébe szerintem felesleges.A Note 8 kamerája mai napig top kategória, a hardver is több, mint elég. Antutu-ra recskázóknak okozhat esetleg álmatlan éjszakákat a 190-200 ezres pontszám. A kijelzőtől kifolyik a szemem jó értelemben véve, a dizájn elsőrangú, a szerkezeti stabilitása és az összeszerelési minősége példás, az S Pen pedig - számomra legalábbis - olyan extra amiért a fél karomat odaadnám. Jön rá Pie frissítés is, sok okunk tehát panaszra nem igen lehet. Egyedül akkuban gyenge, de ebben a Xiaomi-ban is csak egy 3200-as telep van, szignifikáns üzemidő növekedést ettől sem lehet várni a Samsunghoz viszonyítva.
Ja, a MIUI. Sajnos kizáró tényező nálam. Fejbelőném aki megalkotta az EMUI-s kollégával együtt.
Én letettem a cseréről. Arra jöttem rá az elmúlt hetek keresgélése után, hogy jó lenne ugyan cserélni a Note-ot mert hát miért ne, de egyszerűen minimális ráfizetéssel még a használtpiacon sincs olyan alternatíva, amire azt mondhatnám, hogy előrébb léptem. Az újak között meg a Note használt árában csak a kínaiak játszanak, vajmi kevés eséllyel.
Kénytelen leszek megvárni a Oneplus 7-et vagy a Galaxy S10-et ezzel a gondolattal. Az ultrahangos kijelzőbe épített leolvasó már olyan újítás, amiért hajlandó lennék extrát fizetni.
-
karmaresz
senior tag
Na ez sokkal jobban teszik bármelyik szigetes megoldásnál.
Elegáns és van egy igazi szexepilje. Nálam utoljára egy E65 volt hasonló funkcióval, jó 10-12 évvel ezelőtt, és nagyon szerettem.
Egyelőre nem tervezem cserélni a LG V20-at, mert még mindig mindent hoz, ami nekem kell, de ha lépnék, ez felkerülne a short list-re. -
natë
nagyúr
Csak indoor.
Az a legnagyobb baj vele, hogy még letölthető recovery romot is csak a telefon által tudsz lekapni a Xiaomi szerveréről (azt ami a mobilon van), a global oldalon nincs sem fastboot sem recrom.
Mire beindul rá a fejlesztés, kijön a 855-ös upgrade-elt verziója, félő hogy a "régi" "abandoned" lesz rövid időn belül.
A fejlesztők nagy részét amúgy is elszívja a Poco.
Inkább várd meg abból az újat. -
MikeWazowski
veterán
Nagyon komoly ez a telefon. Jobban bejön ez a megoldás mint a noccs. Igaz a mostani telefonomon se nagy, meg megszoktam, de azért ez jobban bejönne.
-
-
Soleco
tag
Mi értelme 1 cm miatt ilyen megoldásokat csinálni?
-
-
Kar felni a csuszka karcolodastol szerintem , meg ha mégis karcol csak az elolapi kamera vedo uveget karcolja ,ami nem nagy veszteseg . Maga az eszkoz nem ropi módjára torik,massziv kialakitasu ez tobbet szamit bárminél . Teny a epitoipari vagy femipari szakiknak zsebben hordasra,hasznalatra nem javasolt .
-
natë
nagyúr
Nagyon szép és nagyon jó cucc. Eladtam 2-t is
Félek a slide-tól.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #23 üzenetére
-
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #10 üzenetére
3 napja használom egy porszem se ment be sehova.
Amúgy meg megadurván jó teló -
-
tichiz
csendes tag
-
nozs23
addikt
Igen, sajnos ez az átka ennek a kialakításnak, ha gyárilag lefóliázták volna azt a részt az egy piros pont lett volna. Illetve nem tudom milyen anyagot használtak ott, de gyanús, hogy nem GG.
Pedig tényleg szép készülék és nem rossz ez a kialakítás, de én akkor már szívesebben láttam volna a hátlapi kamerát is a slider részen, ezzel védve a lencsét. -
Stabi83
senior tag
Én hivatalos Global verziót tudtam venni a magyar nyelv elvileg mostanában jön az android 9-el addig meg a morelocate 2-vel oldottam meg a magyar nyelvet. Minden hibátlanul működik a telóval. Arra kell vigyázni hogy ne kínait vegyél utólag rátett global rom-al mert ott vannak bakik bőven, lehet hogy van valami hardveres eltérés is de sok kinti fórumon is erről beszélnek. Ha valami érdekel a telóról akkor kérdezz itt vagy privátban és amiben tudok segítek. Sajnos elég kevés teszt van róla és azok is elég felületesek.
-
natë
nagyúr
-
Noukoum
veterán
Xiaomi minőség
-
judas13
addikt
Jöhetne.
-
-
Szerintem is egy jó telefon lett... mi mix 2s-ről erre most nem fogok váltani, de ez az irány nekem tetszik. Máshol már olvastam, hogy bemegy közé a por, de nagyon még nem panaszkodtak miatta...
-
-
tichiz
csendes tag
Vasárnap óta hasznalok egy ilyen készüléket, eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, masszív brutál kijelző notch nelkul, gyors és szerintem ez a slideres megoldás egyáltalán nem rossz, ad egy kis karaktert a telefonnak. Egyelőre kijelzővédő nélkül használom, illetve a gyári tok van rajta.
-
Stabi83
senior tag
A stresszlabdás dolog nekem is ismerős
Nekem egy samu D900 volt a szenvedő alany és évekig bírta. Nem félek hogy ezek szétesnének a kezemben fél év alatt.
Tetszik ez az irány. Most Vivo Nex S-t használok és ennél sem izgat a kis motoros peliszkóp. Amennyit szelfizek és használom meg főleg. 10 esetből 9 szer csak azért nyitom ki mert meg akarják nézni hogy működik a dolog. A full slide telóknál egyedül a tok és a bekerülő zsebpiszok csiszoló hatása aggaszt egy kicsit de gondolom nem hülyék tervezték a készüléket és gondoltak erre is. -
Na ez tetszik.Teljesen rendben van a telefon.
.Kollégám rendelt egyet,alig várom,hogy megérkezzen neki,aztán letesztelem én is.
-
Nagyon tetszik ez a telefon, de kivárom az idei "finomságokat".
Majd élőben megnézem ezt is, habár a mostani készülékről nem érzek késztetést a váltásra.
A hajlításnál azért látszódik, hogy elég masszív így a készülék, hogy két részből áll.
Én attól tartanék, hogy "stresszlabdának" használnám, mert anno a Nokia 3600 Slide-ot is folyamatosan csúsztattam....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zack nem nagyon tudott kárt tenni a Xiaomi aktuális csúcsmodelljében, a különleges kialakítás ellenére masszív a szerkezet.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest