- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Szöveg értés...
Nekem személy szerint semmi bajom ie-vel, régen használtam, sőt most is azon kevesek között vagyok, akik Edge-t használnak. 2020-ban az IE puszta léte a baj, és hogy alapértelmezetten a rendszer része, mert így pont a kifogásolt gyártók soha nem fognak semmi naprakészet csinálni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ebben a topicban van valaki (nem én), aki felkiáltott, hogy "jaj ne explorer", és a következő pillanatban úgy csinált, mint aki kitöri a saját nyakát. Azt hiszem Info2 gyakorlaton történt, pont az illető mögött ültem.
Ezt a jelenetet azóta is emlegetjük az akkori padtársammal ha összefutunk egy-két sörre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De nem erről beszélt. Neki az a problémája, hogy mivel még mindig ott van a régi cucc, ezért nem ösztönzi semmi a gyártókat arra, hogy valami modernebb, támogatott megoldást implementáljanak.
Én is találkoztam olyan IP kamerával a W7 korszak elején, hogy csak IE6 alatt lehetett elérni a webes felületét, már IE7 alatt sem ment (ami azért szép teljesítmény). Pedig akkoriban olyan 400e Ft volt, szóval nem valami gagyi kínairól beszélünk.
Amúgy, az IE és a Win10 kapcsolata az LTSC kiadásban teljesedik ki. Ott nincs is más alapból, csak az IE.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem akarjuk, de még mindig beteszik az 1TB 5400-as HDD-t a 100e forint körüli Win10-es laptopokba... Van egy kettő a családban, megvették mert olcsó, aztán kikötnek vele nálam, hogy bazi lassú...
Külön öröm, mikor még egy rakás gyártói bloatware is rá van telepítve ezekre a vackokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Forrmell.enn
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest