- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CPT.Pirk #293 üzenetére
Mi mindannyian egyéniségek vagyunk.
Egy böngészőnek nem az egyéniség a feladata, hanem hogy gyors legyen.
-
vicze
félisten
válasz
CPT.Pirk #253 üzenetére
Annyira nem akarják tudatni, hogy minden egyes KB-nak részletes leírása van.
Ha megnézed az Update History-t, minden update linkje a KB-hoz visz. Illetve beállítástól függően van Details/Részletek gomb telepítés előtt, ami a KB-ra visz.Mivel a Windows 10 Update modellje olyan hogy semmilyen választásod nincs, csak késleltetni lehet a frissítést, így gyakorlatilag mindegy.
-
vicze
félisten
válasz
CPT.Pirk #247 üzenetére
Ez egy CPU mikrokód frissítés a sokadik Intel sérülékenyéghez, 2 hete lett újra kiadva.
-
hunluki
senior tag
válasz
CPT.Pirk #170 üzenetére
Vágom, csak nekem 2 slot van az alaplapomon, előtte 2x4 volt benne, az lett cserélve 2x8-ra. Mondjuk manapság én se javasolnék 2 modulos lapot vagy nem kitben való memóriázást, de nálam egy 6. évét taposó konfigról beszélgetünk, akkoriban a 2x4 giga bőven felsőközép volt.
-
PuMbA
titán
válasz
CPT.Pirk #170 üzenetére
Szerintem is felszabadítja, ha kell. 35% kihasználtságnál miért ne tarthatna 4GB készenléti memóriaterületet? Ez azt jelenti, hogy a gyakran használt alkalmazásaid már a memóriában vannak, azaz hipergyorsan fognak megnyílni. Nem most jöttek le a falvédőről a Windows programozók.
-
hunluki
senior tag
válasz
CPT.Pirk #163 üzenetére
Nekem itt HWaprón sikerült 2x8G kit (kék) DDR3-as 1600Mhz Kingston HyperX Fury-t bevadásznom kb egy éve kőkemény 12k hufért. Elvoltam 8-al is amúgy még akkor de ennyiért elég killer deal volt, nem tudtam nem rávetődni
Amúgy 8 giga ramnak szerintem manapság átlagfelhasználásra tökéletesen elégnek kell lennie. Nyilván meg lehet enni nyitvahagyott böngészőfülekkel de eddig 8 giga ramos ismerősöm még nem panaszkodott hogy fájna neki bármi is. Igazából nekem is csak a just cause 3 szólt még 8 gigánál hogy lehet kevés lesz, de simán futott, nem vettem észre különbséget 8 és 16 között azon kívül hogy indításkor nem panaszkodik azóta.
-
Exodius
őstag
-
dagonya
aktív tag
szerintem az egyáltalán nem a windows 10 sara hogy árulnak szar gépeket olcsón és azokat van aki megveszi. mindigis voltak katasztrofális konfigurációk, amin nem/alig futott az aktuális windows.
majd mindenki eldönti hol mennyi kompromisszumot köt, de azon okafogyott nyafogni hogy 2020-ban a windows 10 lassú egy nyamvadt 5400rpm hdd-n. hát az, soha senki nem állította az ellenkezőjét. akkor is ha a win98se gyönyörűen futna rajta. -
martonx
veterán
Semmi gond, a 128GB-s SSD-k mára már szinte ingyen vannak
hirtelen szárnyakat adnak egy ilyen konfignak. Nálunk az asszony kapott 1-2 éve ilyen gépet a munkahelyén, aztán egyszer hazahozta, hogy senki nem használja, mert használhatatlanul lassú. Én meg suttyomban raktam bele 10K-ért egy SSD-t (szerintem mostanra ez már még olcsóbb tud lenni), plusz a fos 3rd party viruskergetőt leszedtem. Azóta a kolléganői a csodájára járnak, hogy hogyhogy ő tud dolgozni a laptopján
-
+1, bár saját gépen nem, de kollégákén láttam jól működő vistát, jól összeszedett rendszer volt - az UAC-t pedig a mai napig használom, igenis kelljen jelszót írni, ha valami települ, registryben pakolászik, stb.
#59: valahogy ezt se akarja megérteni az ilyentén topikokban mindíg feltűnő ügyvédsereg... win8.0, azaz 8éve szenvednek az új felülettel, de azóta se sikerült végigmenni a rendszeren normálisan. Tény, van némi haladás, pl a programok eltávolítása már nem az xp-szabásmintájú control panel ablakból történik, de hol vagyunk akár egy csóri KDE vagy iOS egységes megjelenéséhez képest
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest