- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WZP
aktív tag
Kemény a reakcióidőd
A win10 természetesen up-to-date volt.
A mellékelt jelenséget produkálta, és a lejjebb leírt megoldással meg is oldódott azóta
-
WZP
aktív tag
Megjelenéskor VM-ben nézegettem. Azóta saját notin már több mint 2 éve használom, és cégnél is kénytelen vagyok már majdnem 1 éve rendszeresen foglalkozni vele. Egyébként céges gépen is 8.1-nél vagyok leragadva.
Szóval nincs igazad. Van tapasztalatom vele. Minden pillanatát gyűlölöm amikor használnom kell
Az számomra egészen egyszerűen elfogadhatatlan, hogy az OS egyszercsak elszürkíti az egész képernyőmet, és feldob egy kék ablakot hogy rakjam már fel a frissítéseket... és ott sincsenek választási lehetőségeim, akármit nyomok feldobja a win update ablakot. A fullscreen metro appoktól okádnom kell.. stb.. mindegy. Ízlések. De ha nem lenne a ryzen és a dx12 win10-hez kötve, akkor soha nem váltanék. (desktopon)
-
WZP
aktív tag
Akkor jöjjön a nem népszerű véleményem
A win10 szerintem egy rakás szar. Utálom a UI-t. Utálom a létezésének okát. Utálom a vontatott működését.. A tabletre tervezett gombjait, a megmagyarázhatatlan akadásait és problémáit. A kényszerített frissítését és megállíthatatlan újraindulásait. A beépített és eltávolíthatatlan spyware-t még nem is említettük. És ezt pénzért adják...
Mint mondtam: egy rakás szar.
Még mindig bújom a fórumokat hogy hogyan kell meghekkelnem majd hogy legalább nagyjából használható legyen amikor kénytelen leszek váltani rá ryzen miatt.
Mindeközben a 3+ éves 8.1-em kiválóan szolgál.
Persze értem én az AMD-t is. Költség faragás... erőforrás összpontosítás. Csak azért vicces....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest