- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO_KoRa
tag
válasz
electrodoki #84 üzenetére
Neharagudj, nemtudom kit ostobázol, tudtommal nem szóltam hozzád, és nem használtam olyan jelzőket amiket te. Nem érett gondolkodásra vall a megnyilvánulásod. (plusz minden mondatod végén szmájli)
Nemtudom hogy hol dolgozol, lehet hogy pék vagy, vagy nemtudom, amióta az informatikában dolgozom, biztosan állíthatom hogy sokkal könnyebben lehet boldogulni a win8.1-el mint a w7-el vállalati környezetben. Ha neked megéri a WIN10 a DX12 miatt lelked rajta, én nem vágok ereket azért mert nincs. De az is biztos hogy nem fogok plusz licenszet venni a WIN10-hez azért mert az AMD kevesli a százalékot. (Még 2023 ig van support, nem mondom hogy végig fogom használni de nem most fogok frissíteni az is biztos.)
Nem mondom hogy a W7 szar, (Igen kijelentettem hogy szar, picit lehet túltoltam a biciklit, de nem térnék már vissza rá.) de többnyire azért nem váltanak a 7-en lévő felhasználók, 8-ra mert sokaknak nem tetszik a metro-pedig a rendszer sokkal gyorsabb és használhatóbb mint a w7, szvsz.
Üdv,.
-
nalaca000
tag
válasz
electrodoki #24 üzenetére
Stabilabb.
Win 10 problémáim:
USB 3-ak nem működnek, 2-es igen.
Dobálja a wifit.
A touchpad drivert nem tudom telepíteni, mert fagyaszt.
Egyéb nem szép dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest