- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO_KoRa
tag
válasz
electrodoki #84 üzenetére
Neharagudj, nemtudom kit ostobázol, tudtommal nem szóltam hozzád, és nem használtam olyan jelzőket amiket te. Nem érett gondolkodásra vall a megnyilvánulásod. (plusz minden mondatod végén szmájli)
Nemtudom hogy hol dolgozol, lehet hogy pék vagy, vagy nemtudom, amióta az informatikában dolgozom, biztosan állíthatom hogy sokkal könnyebben lehet boldogulni a win8.1-el mint a w7-el vállalati környezetben. Ha neked megéri a WIN10 a DX12 miatt lelked rajta, én nem vágok ereket azért mert nincs. De az is biztos hogy nem fogok plusz licenszet venni a WIN10-hez azért mert az AMD kevesli a százalékot. (Még 2023 ig van support, nem mondom hogy végig fogom használni de nem most fogok frissíteni az is biztos.)
Nem mondom hogy a W7 szar, (Igen kijelentettem hogy szar, picit lehet túltoltam a biciklit, de nem térnék már vissza rá.) de többnyire azért nem váltanak a 7-en lévő felhasználók, 8-ra mert sokaknak nem tetszik a metro-pedig a rendszer sokkal gyorsabb és használhatóbb mint a w7, szvsz.
Üdv,.
-
PRO_KoRa
tag
válasz
Raysen623 #81 üzenetére
Igen, de ezzel az AMD el is döntötte helyettem a kártya / oprendszerváltást, mert nem vagyok hajlandó jogtiszta W8.1 ről W10 re váltani csak azért mert ők úgy gondolják hogy az én tortaszeletkém túl kicsi nekik, nembeszélve arról hogy hiába több buildon van túl a W10, továbbra sem vagyok vele megelégedve.
Pedig ha hiszed ha nem, a legutolsó NV kártyám a Geforce 7600GS volt, most viszont megint visszacsábít az NV.Nem wowozok
(bocsi)
R.
-
PRO_KoRa
tag
válasz
Raysen623 #67 üzenetére
Annyira imádom amikor beszólogat valaki, amikor vettem a az RX480-at (2017. Január) akkor az Rx volt 70k, én ennyiért tudtam beszerezni, 1080 pedig 190k, annyiért nem akartam, viszont most már odáig süllyedt az ár, (van kedvezményem is) hogy egy sima 1080-at (nem Ti) be tudok szerezni 135k ért, ennyiért már szerintem megéri.
A bányászás miatti vga felértékelődés miatt pedig 100k ért simán el tudom adni az RX-et, picit megpótolom és van egy jóval jobb kártyám....DX 12 nekem felesleges még, a win10-et utálom (tudom miről beszélek céges gépemen 1703-as win10 build van, nem szeretem), full hd ban játszok, CS:GO-t és PUBG-t meg egy kis Hackintosh-t, idén, vagy karácsonykor beújítok egy 4k-s monitort (még meglátom nekem nem sürgős), és lám azonnal lesz is értelme a 1080-nak.
Tudom miről beszélek pls ne támadj.
-
PRO_KoRa
tag
Bekaphatja az AMD, több kártyát nem veszek tőlük,
A Win10 nekem szar, játékok alatt alacsonyabb a teljesítmény mint W8.1 alatt, plusz nincs telemetria számolgatás a háttérben meg nem kémked meg hallgatózik, imádom a win8.1 et. a 7 az egy nagy szar, szvsz. sose használnám, aki meg fikázza nem használt még jól működő oprendszert, nekem ez egy alternatíva volt. De isten bizony adom el az RX480-am és veszek egy 1080Ti-t a fenébe mostmár.
Bye, bye AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- Revolut
- További aktív témák...
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest