- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem vagyok benne biztos, hogy annyira lemenne az S8 ára, az A5 szerintem ilyen 130-140 körül kezdhet inkább, és az is heteken belül esik. Az S8 újonnan még inkább 200-at közelíti, szürkeimportból is 160, használtan 140 körül. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy pár hónap alatt annyit zuhanna.
Persze, jobb hardver, de igazából a csúcs SoC nem érdekel, RAM abban is 4GB (Gondolom az A5-ben is az lesz, az S9 meg lép 6GB-ra), abban reménykedek, hogy az ujjlenyomat olvasót jobb helyre teszik és gyorsabb is lesz az S8-ban levőnél.
De majd kiderül a bemutatónMeg aztán gondolom kb aznap elérhető is lesz, ahogy az S8 bevezetése is nagyon profi volt már.
-
törölt tag
Nem, az A5 2018-ra gondolok, annak lesz infinity display kijelzője, a 2017-nek nincs, olyat minek vennék?
Esélyesen az S9 túl drága lesz nekem, még ha lesz belőle Lite verzió is (de minek is lenne Lite, ha arra ott az A széria). Szóval marad az új A5. Elvileg a CES-en bemutatják őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest