- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem vagyok benne biztos, hogy annyira lemenne az S8 ára, az A5 szerintem ilyen 130-140 körül kezdhet inkább, és az is heteken belül esik. Az S8 újonnan még inkább 200-at közelíti, szürkeimportból is 160, használtan 140 körül. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy pár hónap alatt annyit zuhanna.
Persze, jobb hardver, de igazából a csúcs SoC nem érdekel, RAM abban is 4GB (Gondolom az A5-ben is az lesz, az S9 meg lép 6GB-ra), abban reménykedek, hogy az ujjlenyomat olvasót jobb helyre teszik és gyorsabb is lesz az S8-ban levőnél.
De majd kiderül a bemutatónMeg aztán gondolom kb aznap elérhető is lesz, ahogy az S8 bevezetése is nagyon profi volt már.
-
törölt tag
Nem, az A5 2018-ra gondolok, annak lesz infinity display kijelzője, a 2017-nek nincs, olyat minek vennék?
Esélyesen az S9 túl drága lesz nekem, még ha lesz belőle Lite verzió is (de minek is lenne Lite, ha arra ott az A széria). Szóval marad az új A5. Elvileg a CES-en bemutatják őket.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Azt hiszem nekem az 5" ID már túl kicsi lenne, az S8 pont jó igazából. Arra számítok nagyon, hogy az A 2018 az pont olyan lesz, csak talán kicsit gyengébb SoC, meg remélhetőleg egy újabb/gyorsabb és jobban elhelyezett ujjlenyomat olvasót is kap.
Összehajtható helyett nekem inkább egy tablet, egyelőre legalább is. Vagy esetleg valami chromebook, de inkább tablet.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sokkal szebb, jobb a helykihasználás, meg ilyenek. Mielőtt beleköthetnél, úgy mondom inákbb akkor, hogy nekem (és még sok embernek) sokkal jobban tetszik.
PowerBuldog: Nem tudom, most kipróbáltam a mozdulatot egy OP5-ön, de nem nagyon akart kiesni a kezemből. Nem jobban, mint amikor a nagy képernyő miatt fogást kell váltani rajta használat közben.
-
törölt tag
Az jutott hirtelen eszembe, hogy a beszédhangszórót meg mikrofont érdekes lenne a hátlapra tenni, ilyenkor nem lenne szükség közelségérzékelőre sem az előlapon, mert a telefon hátát tenné az ember a fejéhez, és mehetne a tényleg faltól falig kijelző az előlapra.
Talán csak az előlapi kamera lenne olyasmi, amit tényleg az előlapra kellene tenni valahogy, de az már elég minimális, hogy ne okozzon gondot talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest