- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Nem kell ilyennel bíbelődni, megvan hozzá a technológia, igaz nem tökéletes, de biztos hozható lenne olyan szintre hogy hibátlanul működjön. Xiaomi Mi Mix-en nincs se proximity sensor se megszokott beszédhangszóró. Az üveget rezegteti, és ugyanezen az elven érzékeli amikor a füledhez emeled. Mikrofon meg mehet a telefon alján a keretre, ahol mindig is szokott lenni. Szóval semmi akadálya a faltól falig kijelzőnek, HA az előlapi kamerától megválnak vagy megoldják máshogy.
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #10 üzenetére
Az S8 valóban egy remekmű. Öcsém szerintem az S8-a óta nem fog infinity display-jel szerelt telefonon kívül mást venni. Szerintem is kényelmes, ámbár kisebb méretben fogadnám el. A sima S7 jobban tetszik (na bevallom, a kasszikus kávás kinézetet sem utálom). Megnyugtató volt az S8 után az S7-et kézben tartani. Aki ismer itt és netán emlékszik, olyanokat írtam, hogy télen nagyobb telefont használok, mert a kabát zsebbe jobban elfér, míg nyáron négy colost. (Ez már nem él.) Meg hogy elsők között várom az összehajtható telefont, amivel megoldódik a "nézni kényelmesebb a nagyobb kielzőt, mint hordani" probléma. Kérem, az infinity display megoldaná ezt. Nekem elég lenne 5-5.2 colos méretben, akkor még a kritikus keskenységet nem lépnénk át (kb 58-60 mm). Nekem ebben lenne fontos az ID, illetve a faltól falig kijelző. Egy A3 2017 ID-jel (135.4 x 66.2 x 7.9 mm, ID-jel keskenyebb lenne).
És akkor nem kéne kísérletezni az összehajtható telefonnal vagy legalábbis engem tuti nem érdekelne már annyira. Persze ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest