Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Amíg erre várunk, egy Dominatrix nevű SiN source port is kijött, ami megy linuxon, támogatja a modern monitorok felbontásait ahhoz illő interface mérettel, és a controllereket.
-
FR88
lelkes újonc
videon a sin 1 reloaded kex engine remake ja es stemen is fent van 2021 ben fog meg jelenni
https://store.steampowered.com/app/632950/SiN_Reloaded/ -
FR88
lelkes újonc
-
FR88
lelkes újonc
nem sok informacio mard meg a sin seriabol peldaul lett volna az 1 resenek source engine rameke je de a ritual csodbe ment
-
FR88
lelkes újonc
videon a soha megnem jelent sin 2 https://www.youtube.com/watch?v=3mowpL6_FUA&lc=Ugx1F1IZ3K4VURcb6Id4AaABAg.9CBKxod5QWN9ClXsZTJNwR
-
Chapel
addikt
Imádtam, mert itt volt már némi plusz fizika - ablaktörés stb. minde hiber béna ma de akkor csúcs volt.
Sztori? Egy nagy mellű (DD szilikon) latex fétises gonosz nő a világuralmat akarja, akit egy szétgyúrt kúúúl raszta személyben állítunk meg. Ez még egy Zs kategóriás filmben is max elmegy
Várjuk, de továbbra is, új jatékot, több ötletet, mint ez a remaster/remake mania -
ribizly
veterán
Teljesen megértelek, hasonlóképpen érzek a Kingpin-el kapcsolatban.
NOLF 1-2 jöhetne. Én már annak is örülnék (és pénzt is adnék érte), ha kijönnének ezek rendes wide screen, mouse sensitivity/raw input és high refresh rate support-al.
NOLF1 Lithtech engine, szóval igen problémás lenne átportolni... -
janeszgol
félisten
júúúj, sosem gondoltam volna, hogy előveszik azt. De jöjjön!!!
Male: volt még akkor Kingpin is, Codename Eagle is. Tudom ízlésekről nem vitatkozunk, de a HL volt az isten, aztán jött a többi. Én amúgy szívesen látnék egy Soldier of Fortune (2000) feldolgozást is.
-
Victorio
aktív tag
Az Undyingot nem akarják felújítani?
Arra is várok már egy ideje... -
batman91
őstag
Az igen, erre nem számítottam!
Szerintem egész jó játékok voltak, szerettem őket.
-
Male
nagyúr
Mennyit játszottam vele... nekem sokkal jobban bejött, mint az emlegetett Half-Life és Unreal.
-
Nozi
csendes tag
Én a Half-Life mellett ezt is végig játszottam anno, többször is, úgy hogy én nagyon várom!
-
wjbhbdux
veterán
A Steamen épp a napokban ingyen frissítették az alapjátékot hogy rendesen menjen modern gépeken és megkapta a kiegészítőt is, amit a későbbi Infinity Ward csinált anno.
-
-
GodGamer5
addikt
Ez igazán jó hír.
Anno sajnáltam, hogy az epizodikus folytatást elkaszálták az első epizód után, meg a Doom 3 engines is törölve lett 2003-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest