Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stabi83
senior tag
Egy kicsit kevesebb felesleges szar és monitorozás kéne a droidba.
A P20 Pro-m ból kiheréltem egy rakás sosem használt és felesleges szart ( amit nem lehetett törölni azt tiltotam ) és láss csodát máris az alapból 2,5Gb szabad ramból több mint 3,5Gb lett... (Nem mellesleg a rendszer is pörgősebb és az akku is tovább bírja ha a szemét nincs benne ).
A butítás és az optimalizálás nem ugyan az, de a felhasználó keze meg van kötve. A fejlesztőket pedig mi motiválja erre? Brutál SOC, kimeríthetetlen memória... Nekik egyszerűbb így a fejlesztés a gyártók meg vigyorognak mert van indok a váltásra. -
Stabi83
senior tag
Van egy fogalom amit ha egy cseppet komolyabban vennének nem kellene 10Gb RAM ehez.
Lehet hogy hallot már róla itt is pár ember...
OPTIMALIZÁCIÓ!!!
Tisztában vagyok vele hogy totál más rendszer és szisztéma de Win alatt van hogy 5-10 komolyabb szoftvert is futtatok ablakban mindezt 8Gb RAM al. ( 16 is volt a gépembe de inkább átraktam az egyik modult a párom gépébe mert neki csak 4Gb volt benne és nem vettem észre komolyabb visszaesést én sem ).
Tudom nem jó üzlet az optimalizáció mert a végén kiderülne hogy ezek a vasak sokkal hosszabb életciklust is röhögve kibírnának, meg nem érdekelne senkit sem a marketing rizsa.
Sajnos droidon ez a mindent erőből meg minnél több RAMal felfogás az uralkodó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest