- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Egy kicsit kevesebb felesleges szar és monitorozás kéne a droidba.
A P20 Pro-m ból kiheréltem egy rakás sosem használt és felesleges szart ( amit nem lehetett törölni azt tiltotam ) és láss csodát máris az alapból 2,5Gb szabad ramból több mint 3,5Gb lett... (Nem mellesleg a rendszer is pörgősebb és az akku is tovább bírja ha a szemét nincs benne ).
A butítás és az optimalizálás nem ugyan az, de a felhasználó keze meg van kötve. A fejlesztőket pedig mi motiválja erre? Brutál SOC, kimeríthetetlen memória... Nekik egyszerűbb így a fejlesztés a gyártók meg vigyorognak mert van indok a váltásra. -
Stabi83
senior tag
Van egy fogalom amit ha egy cseppet komolyabban vennének nem kellene 10Gb RAM ehez.
Lehet hogy hallot már róla itt is pár ember...
OPTIMALIZÁCIÓ!!!
Tisztában vagyok vele hogy totál más rendszer és szisztéma de Win alatt van hogy 5-10 komolyabb szoftvert is futtatok ablakban mindezt 8Gb RAM al. ( 16 is volt a gépembe de inkább átraktam az egyik modult a párom gépébe mert neki csak 4Gb volt benne és nem vettem észre komolyabb visszaesést én sem ).
Tudom nem jó üzlet az optimalizáció mert a végén kiderülne hogy ezek a vasak sokkal hosszabb életciklust is röhögve kibírnának, meg nem érdekelne senkit sem a marketing rizsa.
Sajnos droidon ez a mindent erőből meg minnél több RAMal felfogás az uralkodó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest