Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Van egy fogalom amit ha egy cseppet komolyabban vennének nem kellene 10Gb RAM ehez.
Lehet hogy hallot már róla itt is pár ember...
OPTIMALIZÁCIÓ!!!
Tisztában vagyok vele hogy totál más rendszer és szisztéma de Win alatt van hogy 5-10 komolyabb szoftvert is futtatok ablakban mindezt 8Gb RAM al. ( 16 is volt a gépembe de inkább átraktam az egyik modult a párom gépébe mert neki csak 4Gb volt benne és nem vettem észre komolyabb visszaesést én sem ).
Tudom nem jó üzlet az optimalizáció mert a végén kiderülne hogy ezek a vasak sokkal hosszabb életciklust is röhögve kibírnának, meg nem érdekelne senkit sem a marketing rizsa.
Sajnos droidon ez a mindent erőből meg minnél több RAMal felfogás az uralkodó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest