Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én a telómat is landscape -ben, két kézzel fogva használom, de tudom, hogy ez nem általános. Tabletnél viszont igen. Ha vízszintesen nyitod szét (a nyiló sík függőleges), két kézzel nyomod öszze, hogy tartsd és közben a közepét bökdösöd, akkor minden bökésnél tulképp egy gyenge összecsukási erőhatást gyakorolsz rá. Ezért tartom praktikusabbnak, ha a nyíló sík vízszintes. Úgy biztosan nem csukoódik össze "véletlenül".
Egyébként sztem hasznos lenne, hama cover display is el tudna fordulni. Pl. kicsit kinyitva, asztalra helyezve, mondjuk, óraként, vekkerként is tudna funkcionálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest