Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én a telómat is landscape -ben, két kézzel fogva használom, de tudom, hogy ez nem általános. Tabletnél viszont igen. Ha vízszintesen nyitod szét (a nyiló sík függőleges), két kézzel nyomod öszze, hogy tartsd és közben a közepét bökdösöd, akkor minden bökésnél tulképp egy gyenge összecsukási erőhatást gyakorolsz rá. Ezért tartom praktikusabbnak, ha a nyíló sík vízszintes. Úgy biztosan nem csukoódik össze "véletlenül".
Egyébként sztem hasznos lenne, hama cover display is el tudna fordulni. Pl. kicsit kinyitva, asztalra helyezve, mondjuk, óraként, vekkerként is tudna funkcionálni. -
Somatom
veterán
Én 5,5"-ról váltottam 10" -ra. Vettem a teló mellé egy tabot. De, így két eszköz lett. Nekem nagyon tetszene egy ilyen 2:1 megoldás. Sajnos, az ördög a részletekben bújik meg. Jó, hogy az Android támogatja, de vajon milyen szinten? Pl. mi a helyzet képernyőtükrözésnél (pl. HDMI, vagy Chromecast)? Hogyan reagálnak a felületek a kijelző elforgatására? Hogyan kezelhető a felület külső beviteli eszközökkel (pl. egérrel)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest