- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Ugy, hogy nyilvanvaloan az en hozzaszolasomra reagalt, legalabbis a szohasznalatabol itelve, mivel maga a cikk nem ilyen kontextusban hasznalta gesztus szot. Innentol kezdve engedtessek meg nekem, hogy viszont reagaljak, es mivel egy olyan tenyt probalt belemagyarazni a hozzaszolasomba, ami a te allitasod szerint sem szerepel, innentol kezdve a) vagy szovegertelmezesi problemakkal kuzd, b) fanboykodott.
szerk: most latom, hogy a szep gesztus kifejezes idokozben el is tunt a cikkbol. Innentol kezdve valoban ertelmezhetetlen mind az en hozzaszolasom, mind az o reakcioja.
-
Lomha 8V
addikt
Nem tudom, hogy nV fanatikus e, de nem hisztizett. Értelmesen leírta, amit akart és teljesen igaza van. És valóban sehol nem írtad, hogy az nV csinálja egyedül, de nincs is a témához semmi köze, szóval nem értem miért kellett volna írnod és, hogy egyáltalán, hogy jön ide?
-
halkow
őstag
végre
-
tjb007
nagyúr
Ezt is tudod tolni egérrel meg billentyűzettel.
Ha lesz is PC változat ugyanezt fogod kapni azzal a különbséggel, hogy kettő helyett egy kattintással tudod majd elindítani. Ne gondold az, hogy majd kapni fog egy vadonatúj PC-re szánt változatot. Elég csak megnézni a Shadowgun Deadzone PC-s változatát. -
Peterson_
addikt
Azt tudom, hogy pár Tegra-exkluzív címet elérhetővé tettek a többi modellre is, de ha tegrára tervezett játékokkal akarok játszani, nekem okvetlenül kell a tegra zone?
-
smkb
őstag
Melyik profitból élő, nem államilag vagy alapítványból finanszírozott cég fektet munkát bármibe gesztusból? Te gesztusból dolgozol a munkahelyeden, vagy bérért?
-
kakuk.tamas
addikt
Tegrás telefonom van (hogy lehettem ekkora barom, hogy ilyet vettem??? :/ ), az első dolgom a root után, letörölni a Tegra Zone-t...
-
Crytek
nagyúr
Inkább a Dead Trigger jelenhetne már meg végre PC-re! Fél éve sikeresen megszavazták greenlighton azóta se adták ki
-
dsr
senior tag
Nem rossz , de azért elég átlátszó marketing ügy , ahogyan előttem is írták ...
-
Cathulhu
addikt
Szép gesztus? Az nVídia semmit se csinál gesztusból. Ez csak egy újabb mód, hogy reklámozza a saját lapkakészletét konkurens telefonokon is (mivel gyakorlatilag mostanában csak ilyen létezik, így a tegra zonenak sem volt túl nagy marketing értéke már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest