- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Ugy, hogy nyilvanvaloan az en hozzaszolasomra reagalt, legalabbis a szohasznalatabol itelve, mivel maga a cikk nem ilyen kontextusban hasznalta gesztus szot. Innentol kezdve engedtessek meg nekem, hogy viszont reagaljak, es mivel egy olyan tenyt probalt belemagyarazni a hozzaszolasomba, ami a te allitasod szerint sem szerepel, innentol kezdve a) vagy szovegertelmezesi problemakkal kuzd, b) fanboykodott.
szerk: most latom, hogy a szep gesztus kifejezes idokozben el is tunt a cikkbol. Innentol kezdve valoban ertelmezhetetlen mind az en hozzaszolasom, mind az o reakcioja.
-
Lomha 8V
addikt
Nem tudom, hogy nV fanatikus e, de nem hisztizett. Értelmesen leírta, amit akart és teljesen igaza van. És valóban sehol nem írtad, hogy az nV csinálja egyedül, de nincs is a témához semmi köze, szóval nem értem miért kellett volna írnod és, hogy egyáltalán, hogy jön ide?
-
halkow
őstag
végre
-
tjb007
nagyúr
Ezt is tudod tolni egérrel meg billentyűzettel.
Ha lesz is PC változat ugyanezt fogod kapni azzal a különbséggel, hogy kettő helyett egy kattintással tudod majd elindítani. Ne gondold az, hogy majd kapni fog egy vadonatúj PC-re szánt változatot. Elég csak megnézni a Shadowgun Deadzone PC-s változatát. -
Peterson_
addikt
Azt tudom, hogy pár Tegra-exkluzív címet elérhetővé tettek a többi modellre is, de ha tegrára tervezett játékokkal akarok játszani, nekem okvetlenül kell a tegra zone?
-
smkb
őstag
Melyik profitból élő, nem államilag vagy alapítványból finanszírozott cég fektet munkát bármibe gesztusból? Te gesztusból dolgozol a munkahelyeden, vagy bérért?
-
kakuk.tamas
addikt
Tegrás telefonom van (hogy lehettem ekkora barom, hogy ilyet vettem??? :/ ), az első dolgom a root után, letörölni a Tegra Zone-t...
-
Crytek
nagyúr
Inkább a Dead Trigger jelenhetne már meg végre PC-re! Fél éve sikeresen megszavazták greenlighton azóta se adták ki
-
dsr
senior tag
Nem rossz , de azért elég átlátszó marketing ügy , ahogyan előttem is írták ...
-
Cathulhu
addikt
Szép gesztus? Az nVídia semmit se csinál gesztusból. Ez csak egy újabb mód, hogy reklámozza a saját lapkakészletét konkurens telefonokon is (mivel gyakorlatilag mostanában csak ilyen létezik, így a tegra zonenak sem volt túl nagy marketing értéke már)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az NVIDIA játékajánló alkalmazása immár lapkakészlettől függetlenül elérhető az androidos készülékekre.
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest