- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Ugy, hogy nyilvanvaloan az en hozzaszolasomra reagalt, legalabbis a szohasznalatabol itelve, mivel maga a cikk nem ilyen kontextusban hasznalta gesztus szot. Innentol kezdve engedtessek meg nekem, hogy viszont reagaljak, es mivel egy olyan tenyt probalt belemagyarazni a hozzaszolasomba, ami a te allitasod szerint sem szerepel, innentol kezdve a) vagy szovegertelmezesi problemakkal kuzd, b) fanboykodott.
szerk: most latom, hogy a szep gesztus kifejezes idokozben el is tunt a cikkbol. Innentol kezdve valoban ertelmezhetetlen mind az en hozzaszolasom, mind az o reakcioja.
-
Lomha 8V
addikt
Nem tudom, hogy nV fanatikus e, de nem hisztizett. Értelmesen leírta, amit akart és teljesen igaza van. És valóban sehol nem írtad, hogy az nV csinálja egyedül, de nincs is a témához semmi köze, szóval nem értem miért kellett volna írnod és, hogy egyáltalán, hogy jön ide?
-
halkow
őstag
végre
-
tjb007
nagyúr
Ezt is tudod tolni egérrel meg billentyűzettel.
Ha lesz is PC változat ugyanezt fogod kapni azzal a különbséggel, hogy kettő helyett egy kattintással tudod majd elindítani. Ne gondold az, hogy majd kapni fog egy vadonatúj PC-re szánt változatot. Elég csak megnézni a Shadowgun Deadzone PC-s változatát. -
Peterson_
addikt
Azt tudom, hogy pár Tegra-exkluzív címet elérhetővé tettek a többi modellre is, de ha tegrára tervezett játékokkal akarok játszani, nekem okvetlenül kell a tegra zone?
-
smkb
őstag
Melyik profitból élő, nem államilag vagy alapítványból finanszírozott cég fektet munkát bármibe gesztusból? Te gesztusból dolgozol a munkahelyeden, vagy bérért?
-
kakuk.tamas
addikt
Tegrás telefonom van (hogy lehettem ekkora barom, hogy ilyet vettem??? :/ ), az első dolgom a root után, letörölni a Tegra Zone-t...
-
Crytek
nagyúr
Inkább a Dead Trigger jelenhetne már meg végre PC-re! Fél éve sikeresen megszavazták greenlighton azóta se adták ki
-
dsr
senior tag
Nem rossz , de azért elég átlátszó marketing ügy , ahogyan előttem is írták ...
-
Cathulhu
addikt
Szép gesztus? Az nVídia semmit se csinál gesztusból. Ez csak egy újabb mód, hogy reklámozza a saját lapkakészletét konkurens telefonokon is (mivel gyakorlatilag mostanában csak ilyen létezik, így a tegra zonenak sem volt túl nagy marketing értéke már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kuponkunyeráló
- Akciókamerák
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest