Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Szintén zenész, csak én a droidot szeretném letakarítani a gépről. Amire a felhasználó használja azt tudja win-nel is de borzasztó kicsi a szabad tárhely, ezért lenne szükség a droid száműzésére.
Ha jól tudom, akkor volt már olyan aki sikeresen száműzte valamelyik rendszert a gépről, szerintem vedd fel a megfelelő szakival vagy szakikkal a kapcsolatot privát üzenetben. -
punky10
addikt
Sziasztok!Már ha valaki látogatja egyáltalán ezt a topicot..
Ha igen,akkor egy kis segítséget kérnék.A feleségemnek szereztem egy ilyen gépet.Nagyon tetszik neki,viszont a Win teljesen felesleges rajta.Hogyan lehet eltávolítani?A 77.HSz alatti linkek nem élnek.A gép már 8-as erre fw-t sem találtam(még...)
Részletes,kipróbált módszer kellene,mert ha téglásítom a gépet,az asszony megöl.Vagy rosszabb esetben nem ad...kaját...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest