Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Üdv mindenkinek!
...remélem még olvassa valaki ezt a topikot...
Szóval sikerült vennem egy ilyen Teclast X80Pro táblagépet és én is hamar eljutottam odáig, hogy a Win-nek mennie kell a gépről!
Nem is értem, hogy a tesztben hogy sikerült 7GB körüli szabad helyet csiholni a Win partícióra, nekem ha megfeszülök sem sikerül szűk 4GB-ot elérni és ez még annyira sem elég, hogy a Wint alaphelyzetbe állítsam!
(már a meghajtót is tömörítettem és minden ráolvasást megpróbáltam)
Egyébként sem egy eltalált cucc ez a Win10, a magyarítás után elég fura fordítások jelentek meg itt-ott, pedig ez alapján csináltam.
Szóval le szeretném takarítani a Wint a cuccról és a topik elolvasása után gyorsan ellenőriztem is a verziószámát a készüléken, hogy E6-os vagy E7-es e. de rá kellet jönni, hogy ez már egy E3E9-es...
Szóval hol lehet találni ehhez fájlokat?
A Teclast oldalán nem is találtam csak valami 2012-es firmwaret-t valamihez, de azt se tudom, hogy mihez, mert minden kínai...A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
jpisti
senior tag
Szintén zenész, csak én a droidot szeretném letakarítani a gépről. Amire a felhasználó használja azt tudja win-nel is de borzasztó kicsi a szabad tárhely, ezért lenne szükség a droid száműzésére.
Ha jól tudom, akkor volt már olyan aki sikeresen száműzte valamelyik rendszert a gépről, szerintem vedd fel a megfelelő szakival vagy szakikkal a kapcsolatot privát üzenetben.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
jpisti
senior tag
Örömmel jelenthetem, hogy hála djsiegfried fórumtársunknak a gépem sikeresen átesett a droidmentesítésen és most csak egy W10 ketyeg rajta!
A beavatkozás meglepően egyszerű, csak egy USB HUB, egy USB-s egér és egy billentyűzet, egy W10 telepítő, és egy driver csomag kell hozzá. (ez utóbbiban és az eljárást ismertető videó linkjében segített djsiegfried)
A W10 telepítőt innen szereztem be (az MS tárhelyéről vannak a linkek az oldalra portolva ezért az ott megszokott sebességgel is vánszorognak le) és a Rufus-sal készítettem a bootolható pendrive-ot. (fontos, hogy a partíciós sémát MBR-ről GPT-re kell állítani, egyébként nem fogja látni)
A tab-ot újra kell indítani és a "del" billentyű nyomogatásával be kell lépni a BIOS-ba.
Ott az utolsó "Save and Exit" (vagy valami hasonló) oldalon, a "Boot Override"-nál kell kiválasztani az "UEFI: (pendriveneve)-t és már indul is a telepítő!
A megfelelő résznél az új telepítést kell választani.
A meghajtóról az összes partíciót törölni kell és a partícionálatlan meghajtót kell kiválasztani a telepítési célnak.
(teljesen feltöltött akkuval kell nekivágni!)
A telepítés után a drivercsomagot fagy fel kell másolni az eszközre, vagy egy pendrive-ra, el kell indítani az eszközkezelőt, és ott szépen sorban minden ismeretlen elemre jobb klikk, majd "illesztőprogram frissítése" és forrásként a drivereket tartalmazó mappát kell megadni.
(nekem két eszközt nem sikerült telepítenie, de amikor már volt WiFi, akkor elindítottam egy Windows frissítést és az megtalált minden szükséges illesztőt!)
Az eredmény: a telepítés után >18GB szabad tárhely, és egy tényleg virgonc módon futó Windows lett!
Ha valaki bele akar vágni az dobjon egy PÜ-t és szívesen segítek neki a drivercsomaggal és amiben tudok.
(!!!!sajnos az Andoid-hoz szinte semennyire sem értek, így aki a Windows-t akarja letakarítani és csak az androidot megtartani, annak nem nagyon tudok segíteni!!!)
...még annyit, hogy nekem megmaradt az OS választó lap, így minden hidegindítás után rá kell bökjek a Windows ikonra...[ Szerkesztve ]
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest