- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! EZ mitől lehet? Tipp?
Az eredeti rommal is ezt csinálta és egy custom rommal is.Szia!
Szétesett az lcd csatlakozó illesztése vagy megsérült a csatlakozó kábel. Szélsőséges esetben ez az lcd cserét vonja maga után...De a legelején a samsung galaxy note 3 felirat jó, az miért nem csúszik szét?
Szerintem az másik "felbontásban" (DPI) van, amiről később vált felfelé az elektronika. Ez esetben ez a váltás nem túl nyerő....
Egy fórumtárs véleménye.
-
Axw3ll
csendes tag
Bocsi a dupe-ért, de menet közben csináltam egy advenced backupot ahol csak a Boot részt backuppoltam, el is indult így.
Viszont a gondom még mindig fentáll, a képet a Samsung logonál normálisan adja, aztán mikor átlép az animált logóra átlósan elvágja és kicsit eltolja a képet, majd a rendszer feláálta után használkhatatlanul széttolja a képet (bár határozottan jobb) :/ Erre esetleg ötlet?
Sorry az íráshibákért esetleg, német bill, magyarra állítva
-
Érdekes mert az általam belinkelt ROM nálunk minden gond nélkül felment, 1 perc alatt bebootolt első indításra. Megcsináltad a wipe/factory resetet + wipe cache-t + wipe dalvik cache-t is?
Ilyenkor nincs más lehetőséged mint visszarakni a mentést.
A leírás cwm restore részében megtalálod a hozzávalót.
Írj, hogy mi lett végül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest