- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axw3ll
csendes tag
Üdv. Volt problémám a telefon melegedéséből és a gyors merülésből.
A megoldás:
A telefon ugyebár 8x1,7GHz-n megy. Az első dolgom amikor megjött a cseredarab a ROM cseréje volt tboy leírása alapján, a második a processzor órajelének csökkentése először tesztjelleggel 1,2GHz-re majd miután nem lehetett észrevenni a lassulást 845MHz-re amivel elértem azt, hogy a telefon nem melegedik (max langyos) és a telefon GO Launcher EX és GO Locker mellett és még sok egyéb widgettel folyamatos wifi kapcsolat és forgalom mellett 5 óra nyüstölés után sem melegedett fel és nem is merült le csak 50%-ig.Játékok mellett nagyon nem teszteltem, hogy lassul-e a dolog, csak a Minion Rush-nál ami 1,7GHz mellett nem akadt, viszont 10-15 perc játék után a telefon durván meleg volt (már-már elviselhetetlen) és az akku is elég rohamosan merült, viszont a visszavett órajelekkel sem akadt (persze he nem hisz 4x1,2 es telefonokon sem akad itt meg 8x0,845GHz van....), nem melegedett fel, és az aksi is meglepően jól bírta - 1 óra játék után az aksi 14%-ot merült....
A processzort az Antutu CPU Master Pro-val állítottam igaz feszültségcsökkentést processzoron nem enged (nem támogatja a telefon), de lényegében a telefon használható lett tőle.
A leírásért meg nagy köszönet tboynak!
-
Axw3ll
csendes tag
Köszi az utánnajárást!
Érdekes, és kicsit durva is...
Mindez 2 nap után, miközben vigyáztam rá mint egy hímes tojásra.
Lehetséges okként fenntartom a melegedést, amitől esetleg felválhatott (hőtágulás), amennyiben ez így van elv él a gyártói garancia.... Csak az a fránya utánajárás, és postázgatás, ráadásul mindezt németül. -.-" írtam az eladónak, kíváncsi vagyok.
-
-
Axw3ll
csendes tag
Nem értem. Az első logo tökéletes, a backup menü tökéletes, a gyári menü (hang le+bekapcs) tökéletes, csak azok nem amik boot után lépnek fel. Ezért nem gyanakszom hardveres hibára, mert ha gpu hiba lenne, akkor is az alap menünek mennie kéne, mert az gyári beállításon csak akkor dolgozik (elvileg) ha 3d játékok mennek (ezért van a fejlesztői opcióknál a gpu használat kényszerítése opció) tehát ha minden igaz nem onnan dolgozik. A kijelzőnek sem lehet gondja, hisz akkor minden olvashatatlan lenne.
De persze ezekben nem vagyok biztos, csak gondolom, javíts ki kérlek, ha tévedek. Telefon részen nem vagyok jártas, PC inkább, de ott is ugyebár ha hardveres hiba van, akkor az mindenhol látszik (egy kicsit egész biztos).
-
Axw3ll
csendes tag
Bocsi a dupe-ért, de menet közben csináltam egy advenced backupot ahol csak a Boot részt backuppoltam, el is indult így.
Viszont a gondom még mindig fentáll, a képet a Samsung logonál normálisan adja, aztán mikor átlép az animált logóra átlósan elvágja és kicsit eltolja a képet, majd a rendszer feláálta után használkhatatlanul széttolja a képet (bár határozottan jobb) :/ Erre esetleg ötlet?
Sorry az íráshibákért esetleg, német bill, magyarra állítva
-
Axw3ll
csendes tag
Üdv. Visszaraktam a mentést, azonban:
A samsung logo nem tűnt el, ami bajos, hisz egy hiba végett akartam a romot rárakni (ugyanis az eredetin néha bezizzen a kép... xda-n azt irták gpu hiba, azonban csak és kizárólag a rendszer felállta után jelentkezik, ebből gondoltam, hogy szoftveres lesz - ráadásul hard reset után jó.... na m1 ez off...) és így viszont ha arra kerül a sor nem küldhetem vissza...Am haverodé is melegszik? -A fent emlitett hiba 2. nap használat után jelentkezett, egy igen alapvető játék használata mellett (még csak nem is 3d-s)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- PH! aranyköpések
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged