- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kocsisdavid5 #68 üzenetére
Szia! Nem ajanlom, haverome fel ev utan doglodik rendesen. USB mar egyszer tonkrement, szerviz meg megcsinalta, most a hangszoro ment tonkre. Akksija gyatra. Szoftver szempontjabol ha a 4.2-es verzio akkor felejtsd el, botranyos, a 4.4 valamivel jobb. Inkabb neznek mast a helyedben.
Udv
-
-
válasz
bianiki09 #55 üzenetére
Szubjektív a szépsége egy telefonnak, de egyébként élőben kifejezetten szép telefon, matt fehér hátlappal, ezüst csíkkal az oldalán. Barátnőmnek vettem, neki nagyon tetszik
Tudtommal bővíthető memóriakártyával, mennyibe is kerül egy 4GB micro SDHC? 790 HUF
Igen "csak" 4.2-es droid van rajta, erről nem állok le vitatkozni, de nekem Nexus 5-öm van, egy darabig Kit-Kat volt rajta (most már android L), de nem sok előnye van a 4.2-vel szemben. Inkább kényelmetlenségeket hoz, mint pl. a quick settings-ből már nem kapcsolható ki egy kattintással a wifi, hanem bevisz a menübe és ott kapcsold ki. Pff.. Xposed + Gravitybox nélkül szívás az élet kitkat-en.
Arról nem beszélve, hogy az elephone egy total noname gyártó. Van összesen vagy 5 modelljük, azért a THL "kicsit" komolyabb, konkrétan üzleteik vannak az utcákon Kínában. Keress rá a gugliban az elephone-ra, kb. semmi infó a cégről.
Az elephone papíron lévő kis előnye, eltörpül a THL megbízhatóságával szemben.
-
válasz
bianiki09 #53 üzenetére
Etotalk romokat inkabb hagyjuk, valoban P8 etotalk rommal meg nem volt a kezemben, de mas keszulek mar igen. Ha nekem nem hiszel, irany a dual sim topik, ott is lebeszelik az embereket rola
Ne haragudj, de miben gyengebb a t5s (mtk 6582!) mint a p10c?
Remelem, Te nem fogsz annyit szivni a telefonnal mint a haverom
-
sok telefon fordult mar meg a kezem kozott de altalanosan kijelentheto hogy ha teljesen noname telefont veszel akkor azzal elobb utobb szopas lesz. lattam mar inew-t amivel mindent lehetett csinalni csak telefonalni nem mert nem hallott a masik fel semmit csak recsegest. aztan goophone aminek kiesett a micro usb-je. itt az elephone ami gyarilag fos rommal jott, aztan kiesett az usb-je, most meg epp megoldhatatlan hogy ne rejtett szamrol hivjanak rola mert automatikusan visszaallitja ha mrgprobalod beallitani a szamkijelzest. erdekes modon 4 db kulonbozo THL telefon volt a csaladban, egyikkel srm volt semmilyen problema. na jo az enyemmel volt miutan 2x leejtettem, de az mas teszta. akkor ott a ZOPO, nekem is volt + 2 masik ismerosomnek is. mindannyian teljesen elegedettek voltunk/vagyunk vele. az AMOI, JIAYU szinten ilyen marka. STAR keteselyes, nagy a szoras minosegben. en azt ajanlom, hogy a fentebb emlitett markakbol valassz, ott nem nagyon tudsz mellenyulni.
-
Fogják a gyári rom-ot és telepakolják etotalk fos alkalmazásokkal, átírják a build számot is kiadják saját romként. Semmi értelme nincs. Antutu szart sem ér, P8 több pontot csinál mint az én Nexus 5-öm, mégsem lehet összehasonlítani a két telefont, felhasználói élményben ég és föld a különbség az N5 javára. Ettől függetlenül már egy 6589 chipset is elég kb. mindenre, nemhogy a 6592.
Szerintem nyugodtan megrendelheted, de az etotalk romot ne kérd hozzá még akkor sem ha ingyen van.
-
DHL-t támogatom én is, manapság úgyis megfogják ha nem azzal rendeled.
Kártyaolvasó -> microSD USB-s kártyaolvasó számítógéphez
Ajándék táska csomag (?)
Sugárzás matrica (?)
Küld el gift -> a csomagra kívülről ráírják, hogy gift, de nem ér semmit, nem nézik a vámon, ígyis-úgyis megvámolják
Teljesítmény bank -> power bank, külső akku amiről töltheted a telefont (hordozható)
Etotalk mod rom -> módosított operációs rendszer, de egy szar, nem szabad megrendelni -
Sziasztok! EZ mitől lehet? Tipp?
Az eredeti rommal is ezt csinálta és egy custom rommal is.Szia!
Szétesett az lcd csatlakozó illesztése vagy megsérült a csatlakozó kábel. Szélsőséges esetben ez az lcd cserét vonja maga után...De a legelején a samsung galaxy note 3 felirat jó, az miért nem csúszik szét?
Szerintem az másik "felbontásban" (DPI) van, amiről később vált felfelé az elektronika. Ez esetben ez a váltás nem túl nyerő....
Egy fórumtárs véleménye.
-
Nem tudom, hogy jók-e rá a googphone ROM-ok, viszont én is rákérdezek néhány helyen a hibára.
-
Igen melegszik neki is...
Akkor ha jól értem két különböző ROM-mal is ugyanaz a hiba? Akkor nagyon valószínű, hogy valamilyen hardveres hiba lehet, mivel a barátomnak se a gyárival, se az általam linkelt firmware-el nem volt gondja.
A bootlogo-t azt netről kell kukázni a telóhoz
elfelejtettem belevenni az írásba, hogy felülírja a ROM
-
Érdekes mert az általam belinkelt ROM nálunk minden gond nélkül felment, 1 perc alatt bebootolt első indításra. Megcsináltad a wipe/factory resetet + wipe cache-t + wipe dalvik cache-t is?
Ilyenkor nincs más lehetőséged mint visszarakni a mentést.
A leírás cwm restore részében megtalálod a hozzávalót.
Írj, hogy mi lett végül!
-
Várom a kérdéseket, észrevételeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest