- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
7Heads Drago #65 üzenetére
Hát a Huawei Watch-os topikban is 2 napot ír kb mindenki, a tesztekben is annyit írnak, szóval nem tudom hol olvastál 1 napot. Pedig az Ambient (vagy mi a tököm) mód mindig be van kapcsolva. Én csak estére teszem takarékra, de kikapcsolni soha nem szoktam. De itt megint az a gond, hogy nem a tapasztalatra hagyatkozol. Tapasztalj és teljes képet kapsz addig nagyon nincs miről vitázni.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #65 üzenetére
én tegnap reggel 6kor vettem le töltőről a watchom, aktívan használom, estére leveszem, este nem volt töltőn, most vagyok 50%-on. holnap délig ez még elég lesz. ez 2,5 nap. szerencsére jóval többet bír mint 1 nap ha ésszel használod, és ez nem azt jelenti, hogy a létező összes korlátozást be kell kapcsolnod.
én csak fontosabb appokról kapok értesítést, nincs feltelepítve rá sok marhaság, látok sok infót anélkül hogy elő kellene vennem a telefont, maxon van a fényerő állandóan, és maximum erősségen van a rezgés is. ha átváltom aksi kimélő módba, elmegy 1 hetet is. szóval nem kell állandóan attól tartani hogy lemerül.
normál esetben viszont így is úgyis töltőre rakom este, mert nem okoz semmi gondot. az elején féltem attól, hogy gond lesz a +1 eszköz töltésével, de igazából a telefon is jobban bírja mióta ez megvan.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #59 üzenetére
látszik, hogy még soha nem használtál ilyesmit.
nem értem így miért osztod az észt?
-
tomboy0013
veterán
válasz
7Heads Drago #59 üzenetére
Nem tudom mi vicc az ip67-ben, kézmosást, zuhanyt meg az esőt bírja. Nyílván nem fogok egy elegáns órába úszkálni. A párom meg úgy is felkel rám ha megmozdulok, bár ő szokott amúgy is hamarabb kelni úgyhogy ez sem szempont nálam, a normál óráimba sincs rezgőmotor úgyhogy azok meg alkalmatlanok is az ilyen jellegű dolgokra, de ha szökő évente egyszer szükség van a rezgő ébresztésre akkor viszont gond nélkül megoldom.
Az üzemidő meg akkor lenne vicc ha fél nap után kérne enni, mert akkor le kéne venni aktív időszakban is, de 2 nappal az égvilágon semmi gond nincs.
Láthatóan mások az igényeink amivel nincs is gond, szerintem nagyon király cucc, iszonyú jól is mutat. Egyszer próbálj ki egyet élesben és talán te is meglátod az előnyeit. Próba nélküli elmélkedés egyébként sem sokra jó, meg nyilván tök felesleges erről vita jellegű csevejt folytatni mert kettőnk közül nekem van tapasztalatom a témában így te csak a technikai gyengeségeket látod a kényelmi funkciókat nem tapasztalod napi szinten és az okosórának meg pont az az erőssége. -
tomboy0013
veterán
válasz
7Heads Drago #48 üzenetére
Miért tennéd le? Hát nem tudom ki hogy van vele, de én pl egy elegáns órát nem szívesen hagyok éjszakára magamon. Nem túl kényelmes a fejem alá rakni a kezem úgy hogy egy fém darab nyomja. A normál óraimat is leveszem.
Alvás közben időt sem nézek meglepő módon, sőt a telót és az órát is repülő üzemmódba teszem. Ahhoz hogy ébresszen sem értem miért kellene magamon hagyni...
Huawei watch-om van: rozsdamentes acél ház és szíj, zafír üveg, ip67.
Piszok jó kis óra. 67 ezret nekem megért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest